ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Θρίλερ με το τεμαχισμένο πτώμα: Εξιχνίαση αλλά με τον αιμοσταγή δολοφόνο να παραμένει άφαντος – Θύμα και θύτης ζούσαν και εργαζόταν μαζί στο Ρέθυμνο (vid)

Λίγες ώρες μετά το έγκλημα εντοπίστηκαν τα πρώτα ευρήματα στα σκουπίδια – Έρευνες και εντός Κρήτης για τον εντοπισμό του δολοφόνου

Την εξιχνίαση του εγκλήματος που διαπράχθηκε στα Περιβόλια Ρεθύμνου με θύμα 26χρονο Πακιστανό και δράστη τον ομοεθνή συγκάτοικο του ,ανακοίνωσε η Αστυνομία. Όπως έγινε γνωστό ,ο δράστης που παραμένει άφαντος, σκότωσε στις 17 Ιουλίου το θύμα και στη συνέχεια αφού τεμάχισε την σορό ,έβαλε τα κομμάτια σε σακούλες απορριμμάτων και τις πέταξε σταδιακά σε κάδους ανακύκλωσης.

Στην επίσημη ανακοίνωση της εξιχνίασης της δολοφονίας και του τεμαχισμού του πτώματος 26χρονου Πακιστανού στο Ρέθυμνο, προχώρησε την Παρασκευή 4 Αυγούστου, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Κρήτης. Την ώρα που η προανάκριση συνεχίζεται από τις Υποδιευθύνσεις Ασφάλειας Ρεθύμνου και Χανίων, οι αρχές αναζητούν τα ίχνη του δράστη. Πρόκειται για τον ομοεθνή συγκάτοικο του θύματος με τον οποίο εργαζόταν μαζί σε οικοδομικές εργασίες.

 Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία ,σε βάρος του Πακιστανικής καταγωγής δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων στο πλαίσιο μεθοδικής ,εξειδικευμένης αστυνομικής έρευνας και εμπεριστατωμένης προανάκρισης και με την κατάλληλη αξιοποίηση και αξιολόγηση στοιχείων, οδηγήθηκαν στο σπίτι που διέμεναν θύτης και θύμα στα Περιβόλια.

Ο δράστης φέρεται να σκότωσε με μπαλτά τον 26χρονο και στη συνέχεια σύμφωνα με την αστυνομία τεμάχισε τη σορό και έβαλε σε διαφορετικές σακούλες τα κομμάτια τα οποία πέταξε σε κάδους ανακύκλωσης. Μόλις μία μέρα μετά εντοπίστηκαν τα πρώτα φρικιαστικά ευρήματα στο εργοστάσιο της ΔΕΔΙΣΑ στα Χανιά.

Η προανάκριση από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις του Ρεθύμνου και των Χανίων συνεχίζεται με τις αρχές ωστόσο να εκτιμούν ότι ο δράστης βρίσκεται εκτός Κρήτης.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button