ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ηράκλειο: Λαχτάρισαν οι κάτοικοι της λ. Ιωνίας από τη φωτιά που ξέσπασε σε καμινάδα σουβλατζίδικου (vid)

Συναγερμός σήμανε χθες το βράδυ επί της λεωφόρου Ιωνίας στο Ηράκλειο, για φωτιά που ξέσπασε σε καμινάδα σουβλατζίδικου – Άμεσα έσπευσαν δυνάμεις της πυροσβεστικής προκειμένου η φωτιά να μην απειλήσει γειτονικά κτίσματα και οικίες

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Τετάρτης, 12 Ιουλίου επί της λεωφόρου Ιωνίας στο Ηράκλειο, όταν φλόγες άρχισαν να βγαίνουν από καμινάδα σουβλατζίδικου στο οποίο εκείνη την ώρα εργάζονταν κανονικά οι υπάλληλοι και εξυπηρετούνταν πελάτες.

Το τι προκάλεσε τις φλόγες εξετάζεται, ωστόσο η αγωνία των κατοίκων της περιοχής βλέποντας τη φωτιά σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία του Ηρακλείου, ήταν έκδηλη.   

Άμεσα σήμανε συναγερμός στην πυροσβεστική που έσπευσε με τρία οχήματα και έξι υπαλλήλους οι οποίοι κατάφεραν να σβήσουν πολύ σύντομα τη φωτιά και να απομακρύνουν τον κίνδυνο αυτή να επεκταθεί.

Το σουβλατζίδικο υπέστη υλικές ζημιές από τη φωτιά, ενώ ζημιές προκλήθηκαν και στο διαμέρισμα που βρίσκεται πάνω από το σουβλατζίδικο, το οποίο επίσης εκκενώθηκε υπό το φόβο οι φλόγες να φτάσουν μέχρι και σε αυτό.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button