ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Εννέα νέοι διαιτητές μπάσκετ από την τελευταία σχολή του ΣΥΔΚΑΚ

Μεγαλώνει η «οικογένεια» των διαιτητών μπάσκετ της Κρήτης, καθώς τα μέλη αυξήθηκαν κατά εννέα από τη σχολία που έγινε από τον Φεβρουάριο ως τον Ιούνιο.

Οι εν λόγω διαιτητές πέρασαν με επιτυχία τις γραπτές εξετάσεις, αλλά και τις αγωνιστικές δοκιμασίες που έγιναν το Σάββατο 30 Ιουνίου στο Ηράκλειο.

Αναλυτικά οι επιτυχόντες είναι οι εξής: Βαρδαβά Ελευθερία, Γκιουλμιχάλης Κωνσταντίνος, Θελερίτης Κωνσταντίνος, Κοκκίνης Ιωάννης, Λαμπράκης Γεώργιος, Λαπιδάκης Γεώργιος, Μούτου Μαρία, Ξυδάκης Γεώργιος και Ξυδάκης Στυλιανός.

Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Κρήτης συνεχάρη τους δόκιμους διαιτητές και τονίζει ότι «θα είναι αρωγός σε όλους όσους επιθυμούν να προσφέρουν με αφοσίωση, συνέπεια και επιμονή στον χώρο της διαιτησίας».

Η σχετική ανακοίνωση καταλήγει: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας που συνετέλεσαν, με κάθε τρόπο, στην επιτυχή διοργάνωση και ολοκλήρωση της σχολής, προσφέροντας πολύτιμο χρόνο και εμπειρία τόσο για τα θεωρητικά όσο και τα πρακτικά μαθήματα που έγιναν. Παρόμοιες προσφορές έχουν φέρει τον ΣΥ.Δ.ΚΑ.Κ. στις πρώτες θέσεις μεταξύ των Συνδέσμων της ΟΔΚΕ, γεγονός για το οποίο η περηφάνια αλλά και η συνακόλουθη ευθύνη είναι μεγάλη».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button