Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Δημήτρης Καραμάνης: Η αλήθεια για τη διάνοιξη της οδού Αισχύλου στη Λιβαδειά (βίντεο)

H παράταξη «Αλλάζουμε Σελίδα» του Δημήτρη Καραμάνη, τοποθετήθηκε σχετικά με τη διάνοιξη της οδού Αισχύλου στη Λιβαδειά.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, με αφορμή το θέμα της διάνοιξης της οδού Χρήστου Παλαιολόγου (πρώην Αισχύλου) που έχει συζητηθεί εκτενώς στα 3 προηγούμενα Δημοτικά Συμβούλια και απέναντι σε όλους όσους συστηματικά διαστρεβλώνουν τα πραγματικά γεγονότα για τους χειρισμός του Συνδυασμού μας, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τα παρακάτω:

  1. Ως Συνδυασμός είμαστε ξεκάθαρα υπέρ της διάνοιξης της οδού Χρήστου Παλαιολόγου (πρώην Αισχύλου) όπως και όλες οι δημοτικές παρατάξεις.
  2. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 27/07/2023 και στην ψηφοφορία για τα σχετικά θέματα ψηφίσαμε θετικά για την αναγκαιότητα διάνοιξης της συγκεκριμένης οδού (δείτε το σχετικό Video).
  3. Διατηρούμε όμως, όπως και όλες οι άλλες παρατάξεις της αντιπολίτευσης, σοβαρές επιφυλάξεις και για τη νομιμότητα και για την αποτελεσματικότητα της μεθόδου που έχει υιοθετήσει η δημοτική αρχή (Απευθείας Αγορά).
  4. Όπως άλλωστε διαφάνηκε από την εξαντλητική συζήτηση των θεμάτων ούτε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου δεν μπορεί να εκτιμήσει με σιγουριά ποιος από τους δύο τρόπους (επαναϋποβολή απαλλοτρίωσης, πράξεις αναλογισμού/ απευθείας αγορά) είναι ο πιο αποτελεσματικός και ο πιο γρήγορος για την ολοκλήρωση του έργου.

Κατά συνέπεια η Δημοτική Αρχή του κ. Ταγκαλέγκα με τις ακροβατικές μεθόδους που υιοθετεί και χωρίς να έχει συνολικό σχεδιασμό έχει την αποκλειστική ευθύνη για την καθυστέρηση της διάνοιξης της οδού Χρήστου Παλαιολόγου (πρώην Αισχύλου). Ξεκινά να ανοίξει ένα τόσο σοβαρό θέμα για την πόλη και τους δημότες της Λιβαδειάς στο τέλος της θητείας της για καθαρά επικοινωνιακούς και προεκλογικούς λόγους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

The post Δημήτρης Καραμάνης: Η αλήθεια για τη διάνοιξη της οδού Αισχύλου στη Λιβαδειά (βίντεο) appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button