ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Για 5η χρονια η ετήσια εκδήλωση «ΜΟΕΝΙΑ» από την ομάδα TEDxUniversity of Crete (vid)

Δυνατά μηνύματα ζωής από τον Παναγιώτη Καραΐσκο, ο οποίος μοιράστηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε σε νεαρή ηλικία, έχοντας δίπλα του την οικογένεια του

Τα εμπόδια και οι δυσκολίες σε προσωπικούς και κοινωνικούς τομείς , αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης στην ετήσια εκδήλωση της ομάδας του TEDxUniversity of CRETE στη Πανεπιστημιόπολη Βουτών.

Ομιλητές προσέγγισαν το θέμα των «τειχών» ακόμη και μέσα και από προσωπικές εμπειρίες, με την εκδήλωση να προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον σε φοιτητές και όχι μόνο, καθώς καλύφθηκε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων , από τεχνολογία, ψυχολογία μέχρι επιστήμη και τέχνη.

Μια ακόμη εκδήλωση η οποία ενθουσίασε το κοινό στη Πανεπιστημιούπολη Βουτών του Ηρακλείου.

Ο λόγος για την ομάδα TEDxUniversity of Crete, η οποία διοργάνωσε για 5η συνεχόμενη χρονιά την ετήσια εκδήλωση με θέμα «ΜΟΕΝΙΑ» που σημαίνει τα «τείχη».

Ακόμα και μέσα από προσωπικές εμπειρίες, ομιλητές προβλημάτισαν και έστειλαν τα δικά τους μηνύματα, όπως ο Παναγιώτης Καραΐσκος ο οποίος μίλησε για τη μάχη που έδωσε με τις εξαρτήσεις με τα ναρκωτικά επί 6 χρόνια, μέχρι τη νίκη του στον Μαραθώνιο της Αθήνας.

Δυνατά μηνύματα ζωής από τον Παναγιώτη Καραΐσκο, ο οποίος μοιράστηκε τις δύσκολες στιγμές που βίωσε σε νεαρή ηλικία, έχοντας δίπλα του την οικογένεια του.

Για τα εμπόδια και τις δυσκολίες σε προσωπικούς και κοινωνικούς τομείς που κρατάνε πολίτες σε απόσταση από τα όνειρα και τους στόχους τους αλλά παράλληλα , αναπτύσσουν την ευρηματικότητα και την ευελιξία , ομιλητές εξέφρασαν τον προβληματισμό τους και προσέγγισαν το ζήτημα , μέσα από τη δική τους ματιά .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button