ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Απέκτησε και τον Ερναντέζ η Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Γάλλος αποτελεί την 5η προσθήκη των «πρωτευουσιάνων» στην καλοκαιρινή περίοδο…

Η Παρί Σεν Ζερμέν υπέγραψε για 5 χρόνια τον μέχρι πρότινος αμυντικό της Μπάγερν, Λικά Ερναντέζ, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή (9/07) η πρωταθλήτρια της Ligue 1.

Το ποσό της μεταγραφής δεν αποκαλύφθηκε, ωστόσο, τα γαλλικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι η Παρί θα καταβάλλει στους πρωταθλητές της Bundesliga το ποσό των 40 εκατ. ευρώ, συν κάποια μπόνους για τον 27χρονο διεθνή με την Εθνική Γαλλίας.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος! Περίμενα πολύ καιρό να ενταχθώ στην Παρί και τελικά συνέβη. Είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ» ήταν η πρώτη δήλωση του Ερναντέζ.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, από την οποία ξεκίνησε σε πολύ μικρή ηλικία ο παίκτης, θα λάβει επίσης αρκετά χρήματα, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ισπανικών μέσων ενημέρωσης, μιας και διατηρούσε ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Γάλλος φουλ μπακ έκανε 107 εμφανίσεις με την ομάδα του Μονάχου από την άφιξή του, το 2019, αλλά έπαιξε μόνο σε επτά ματς πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν, καθώς υπέστη ολική ρήξη χιαστών στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, που τον κράτησε εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ερναντέζ αποτελεί την 5η προσθήκη των «πρωτευουσιάνων» στην καλοκαιρινή περίοδο, μετά τους μέσους Μανουέλ Ουγκάρτε, Λι Κανγκ-ιν, τον κεντρικό αμυντικό Μίλαν Σκρίνιαρ και τον επιθετικό Μάρκο Ασένσιο.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button