ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ανυπόφορη η κατάσταση με το νερό σε γειτονιά του Ηρακλείου – Δεν έχουν σταγόνα στα σπίτια τους και έξω χύνεται στα φρεάτια

Χωρίς νερό μέσα στα σπίτια τους τέσσερις ολόκληρες ημέρες κάτοικοι της περιοχής του Ατσαλένιου – Υπέστη ζημιά το δίκτυο υδροδότησης και λόγω

Εφιαλτικές ημέρες βιώνουν κάτοικοι της περιοχής του Ατσαλένιου και πιο συγκεκριμένα επί της οδού Σκλαβοκάμπου, όπου σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την υδροδότηση.

Πιο συγκεκριμένα οι βρύσες μέσα στα σπίτια τους δεν τρέχουν σταγόνα νερό, ωστόσο έξω στο δρόμο, το νερό τρέχει μέρα και νύχτα και χάνεται στα φρεάτια, καθώς έχει υποστεί ζημιά το δίκτυο και παρά τις αγωνιώδεις εκκλήσεις των κατοίκων στις αρμόδιες υπηρεσίες, μετά από 4 ημέρες, το πρόβλημα παραμένει.

Σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου της περιοχής στο neakriti.gr, από την πρώτη κιόλας ημέρα που εντοπίστηκε το πρόβλημα γινόταν προσπάθεια για να επικοινωνήσουν με τις αρμόδιες υπηρεσίες και κατάφεραν την τρίτη ημέρα (χθες Δευτέρα 14/8) να κινητοποιήσουν συνεργείο της ΔΕΥΑΗ, το οποίο πήγε στο σημείο.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, ωστόσο και παρά τις προσπάθειες, το πρόβλημα δεν λύθηκε, αλλά το αντίθετο. Το συνεργείο, όπως αναφέρει, πήγε στο σημείο έσπασε το μπετόν και έκλεισαν το σημείο που υπάρχει η ζημιά με κορδέλα. Σύμφωνα πάντα με την ίδια το νερό εξακολουθεί να τρέχει και να χάνεται στο δρόμο και εκείνοι μέσα στα σπίτια τους να μην έχουν… σταγόνα για τις βασικές τους ανάγκες.

Όταν μάλιστα παραπονέθηκε στην αρμόδια υπηρεσία, της είπαν ότι χθες ήταν ημιαργία και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο, πόσο μάλλον σήμερα που είναι αργία.

Η αγανάκτηση των κατοίκων ξεχειλίζει καθώς και η ανησυχία, με μερικούς από αυτούς να μην μπορούν να κρύψουν τον φόβο τους ακόμη και για την στατικότατα των σπιτιών τους εξαιτίας της μεγάλης ποσότητας του νερού που χάνεται.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button