ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Ανοιχτή επιστολή Γιάννη Αναστασίου στα στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Σε ανοιχτή επιστολή του προς τα μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλία ενόψει και της απογευματινής διαδυκτιακής συνεδρίασης υπό τον Κ. Σκανδαλίδη για την αξιολόγηση επιλογής του προσώπου που θα τεθεί επικεφαλής στις περιφερειακές εκλογές, ο γνωστός δημοσιογράφος και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

“Η προσπάθεια μου να τεθώ επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές στην Θεσσαλία, έχει έναν και μόνον στόχο: Να καταφέρει η δημοκρατική παράταξη να ανασυνταχθεί στην Θεσσαλία και να οδηγήσει τον μέτριο περιφερειάρχη Κ.Αγοραστό στον δεύτερο γύρο των εκλογών με στόχο την ανατροπή και την έκπληξη.

Η προσπάθεια μου δεν αποτελεί μέρος κανενός εσωκομματικού ή κομματικού παζαριού, αλλά μία ευθεία πρόταση στον πολιτικό μας φορέα, στήριξης ενός ανθρώπου που αντικειμενικά διευρύνει την επιρροή της παράταξης, με τους αγώνες του, το πολιτικό του προφίλ, τον λόγο του, την αναγνωρισημότητά του, αλλά και την γνώση του επί των θεμάτων του τόπου μας. Είχα την ευκαιρία να μιλήσω όλες αυτές τις ημέρες με σχεδόν όλα τα ιστορικά και ενεργά στελέχη της παράταξής μας στη Θεσσαλία καταδεικνύοντας την αναγκαιότητα μιας νέας αρχής στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση στην Θεσσαλία με την δημιουργία μιας ισχυρής νέας ομάδας αυτοδιοικητικών στελεχών που θα παντρεύει το χθές, το σήμερα και το αύριο. Η πιθανή υποψηφιότητά μου ως πρώτος μεταξύ ίσων, έρχεται να προσθέσει και όχι να γκρεμίσει. Ωστόσο με όλον τον σεβασμό και εκτίμηση που έχω στις προσπάθειες που έχουν υπάρξει από την δημοκρατική αντιπολίτευση στο περιφερειακό συμβούλιο προς την περιφερειακή Αρχή, οφείλω να μιλήσω με την γλώσσα της αλήθειας, σημειώνοντας πως απαιτούνται σημαντικά βήματα βελτίωσης, ώστε οι πολίτες της Θεσσαλίας να αισθανθούν πως διαμορφώνεται και πάλι αξιόπιστα, μία εναλλακτική πρόταση προοπτικής για την πολιτική ανατροπή. Η πιθανή υποψηφότητά του έρχεται να ενώσει στο φως και όχι παρασκηνιακά, τα στελέχη μας στους τέσσερις θεσσαλικούς νομούς αλλά και τους δημοκρατικούς πολίτες, σε επίπεδο πρωτίστως κοινωνίας, χωρίς τοπικιστικούς διαχωρισμούς, ή προσωπικές στρατηγικές. Με οραματικές προγραμματικές δεσμεύσεις επί του συγκεκριμένου και προτάσεις σε όλα τα επίπεδα που θα αποδείξουν και θα κάνουν την διαφορά με την μέτρια περιφερειακή Αρχή Αγοραστού, ζητώ την στηριξή σας ώστε όλοι μαζί να διαμορφώσουμε τις συνθήκες ανασύνταξης και επιστροφής του χαμόγελου στους προοδευτικούς πολίτες της Θεσσαλίας, που επιθυμούν διακαώς να μην τους διαψεύσουμε μία ακόμη φορά.

Σας καλώ σε έναν όμορφο συλλογικό αγώνα, ελπίζωντας πως η πολύτιμη θετική σας αύρα που έχω εισπράξει όλες αυτές τις ημέρες στην προσπάθεια μου, δεν είναι ένα μοναχικό -ίσως και ρομαντικό πολιτικά- μήνυμα, αλλά μια ισχυρή πρόταση αυτοπεποίθησης του ίδιου του ΠΑΣΟΚ.

σας ευχαριστώ πολύ”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button