ΚρήτηΤοπικές Είδησης

“Αθλητικές Ιστορίες”- Ποσειδώνας: Ένας πρωταθλητής που…βγήκε από την πυρήνα! (vid)

Η ομάδα των ανατολικών προαστίων όπως δεν την έχετε ξαναδεί στα 60 χρόνια της παρουσίας της στα γήπεδα…

“Σεισμός-τυφώνας” και 60 χρόνια Ποσειδώνας λοιπόν! Η ομάδα που ιδρύθηκε το 1963 και στην αρχή της δεκαετίας του ’70 άρχισε να σαρώνει τους ποδοσφαιρικούς τίτλους στο Ηράκλειο όπως…δεν την έχετε ξαναδεί! Συγκεκριμένα θα τη δείτε σήμερα (21.50 το βράδυ) στις “Αθλητικές Ιστορίες” της ΚΡΗΤΗ TV με τον Γιώργο Μιμίκο και σίγουρα αξίζει να παρακολουθήσουν την εκπομπή όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι στο Ηράκλειο και όχι μόνο οι φίλαθλοι του Ποσειδώνα.

Τα δυο βασικά μέρη της εκπομπής αφορούν στις πρώτες ομάδες του Ποσειδώνα και στην ομάδα που ανέβηκε στη Γ΄Εθνική γράφοντας την πιο χρυσή σελίδα στην ιστορία του συλλόγου. Γίνεται όπως καταλαβαίνετε αναφορά στα εμβληματικά πρόσωπα της ιστορίας του με ιδιαίτερη προσέγγιση στον αείμνηστο Μανόλη Παγωμένο αλλά και στο γήπεδο που δικαίως πήρε το όνομα του Μιχάλη Τζιράκη. Στα πρώτα δύσκολα χρόνια λοιπόν “με τον Ποσειδώνα να κάνει προπονήσεις σε γήπεδο με…πυρήνα και να έχει αποδυτήρια εκεί που δημιουργήθηκε ο κινηματογράφος Κρόνος”, ο προπονητής Δημήτρης Βοργιάς έβαλε τις βάσεις για να έρθουν σερί πρωταθλήματα και κύπελλα στην κοινή Ένωση Ηρακλείου-Λασιθίου.

Όσο για τη φωτογραφία, κρατήστε την στο αρχείο σας και εμείς σας δίνουμε τα ονόματα.
Όρθιοι από αριστερά: Παγωμένος Μ., Κομψέλης Γ., Αποστολάκης Β., Ξενάκης Γ., Τσαγκαρίδης Δ., Αποστολάκης Δ., Τεντάκης Λ., Δημητρίου Α., Δάφνου Μ.
Κάτω σειρά από αριστερά στα δεξιά: Γιαλαμάς Α., Δρακωνάκης Ι., Μελικώνης Ι., Γρινιεζάκης Ν., Γρινιεζάκης Γ., Τσαγκαράκης Θ. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button