Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Έγιναν όλοι μια παρέα με τα τραγούδια του Χρήστου Θηβαίου και τις μουσικές εκτελέσεις του Παναγιώτη Μάργαρη – Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR 

Μια ξεχωριστή βραδιά απόλαυσε ο κόσμος το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουλίου, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης, με τους Χρήστο Θηβαίο και Παναγιώτη Μάργαρη.

Οι μουσικές επιλογές των δύο μουσικών χάρισαν στον κόσμο ένα εκπληκτικό  μουσικό ταξίδι.

Ο κόσμος καταχειροκρότησε και σιγοτραγούδησε με τους ερμηνευτές,  δίνοντας μια πιο παρεΐστικη νότα στην ατμόσφαιρα.

Ο κορυφαίος κιθαρίστας Παναγιώτης Μάργαρης, έπαιξε μια από τις μεγάλες  επιτυχίες του Μίκυ Θεοδωράκη, όπου ο ίδιος διασκεύασε και στη συνέχεια μαζί με το κοινό τραγούδησαν τα “Ήσυχα βράδια”, μια πασίγνωστη μουσική  επιτυχία, από την αείμνηστη Αρλέτα.

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς, ήταν εκείνη που ο Χρήστος Θηβαίος αφιέρωσε στον αείμνηστο τραγουδοποιό Λαυρέντη Μαχαιρίτσα τους τελευταίους στίχους από το τραγούδι του” Ματιά δίχως λογική”, όπου ο κόσμος σιγοτραγουδούσε παρέα για τον ένα και μοναδικό Λαυρέντη.

Ο τραγουδοποιός στα 30 χρόνια ερμηνείας στον καλλιτεχνικό κόσμο τόνισε ” στην μουσική μου πορεία, πρώτη φορά συνεργάζομαι με έναν τόσο εκπληκτικό άνθρωπο που τραγουδάει με τα δάχτυλα”, με το κοινό να χειροκροτεί για το εκπληκτικό αποτέλεσμα και των δύο.

Την μουσική βραδιά διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Δρεπάνου, με την υποστήριξη τη Τοπικής Κοινότητας Δρεπάνου, τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού Νεολαίας και τον Δήμο Κοζάνης.

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button