Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Λαμία: Πάνω από 150 λυκόπουλα συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Ελευθερίας

Περισσότερα από 150 λυκόπουλα (παιδιά ηλικίας 7-11 ετών) και ενήλικα στελέχη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας συγκεντρώθηκαν την Κυριακή 25.02.2024, στην Πλατεία Ελευθερίας της Λαμίας, μεταφέροντας μηνύματα αισιοδοξίας, αγάπης και αλληλεγγύης.

Βαδίζοντας στα μονοπάτια των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τη φτώχεια, την πείνα, τη ρύπανση από πλαστικό, τις ανισότητες, τη μειωμένη πρόσβαση στη μόρφωση και να μας στείλουν το μήνυμα ότι «όλοι μαζί αξίζει να προσπαθήσουμε για έναν καλύτερο κόσμο».

Στη δράση συμμετείχαν Λυκόπουλα από την Άμφισσα, την Ιτέα, τα Μεσσάπια, τη Χαλκίδα και φυσικά τη Λαμία. Το παρόν έδωσε και το Σώμα Ελληνίδων Οδηγών.

Συνεχίζοντας τη δράση τους στο 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Λαμίας, γιόρτασαν όλοι μαζί την «Ημέρα Σκέψης», με αφορμή τα γενέθλια του ιδρυτή του Προσκοπισμού λόρδου Μπέιτεν Πάουελ στις 22 Φεβρουαρίου.

Στη δράση παρευρέθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών.

Χαιρετισμό στα παιδιά απηύθυνε και η αντιδήμαρχος δημοτικής αστυνομίας κα Ευαγγελία Ματσούκα, ενώ το παρόν έδωσε και ο εντεταλμένος σύμβουλος κος Αθανάσιος Στεργίου.

Θερμές ευχαριστίες στον Δήμο Λαμιέων για την υποστήριξη της δράσης, στον ραδιοφωνικό σταθμό Lamia Polis και  Lamia Now για την υποστήριξη στην επικοινωνία και την χορηγία της μικροφωνικής εγκατάστασης στην Πλατεία Ελευθερίας.

Η δράση δεν θα ήταν δυνατή, χωρίς την οικονομική στήριξη στην διατροφή των συμμετεχόντων, και συγκεκριμένα στο φούρνο Ζιώγα, στα καταστήματα Μασούτης, Γαλαξίας, Mymarket και Σκλαβενίτης καθώς και στην εταιρεία TESSERA.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button