ΑττικήΤοπικές Είδησης

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στην Περιφέρεια Αττικής από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία, τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης, τον Ψυχαγωγικό Όμιλο Σιδηροδρομικών και το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πρόσβαση

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και ευχές στην Περιφέρεια Αττικής από την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία, τον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης, τον Ψυχαγωγικό Όμιλο Σιδηροδρομικών και το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ Πρόσβαση

Γ. Πατούλης: «Εύχομαι Υγεία και Ευημερία σε όλο τον κόσμο. Δύναμη μας η αγάπη και η αλληλεγγύη για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας»

 

Με γιορτινούς ήχους και κάλαντα Χριστουγέννων από όλες τις περιοχές της Ελλάδας αντήχησε το γραφείο του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, όπου μέλη συλλόγων, αλλά και εργαζόμενοι της Περιφέρειας του ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

Πρώτοι έψαλλαν τα κάλαντα τα μέλη της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, τα οποία συνοδεύονταν από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Κ. Ζηκόπουλο, ο οποίος αφού ευχήθηκε καλές γιορτές με υγεία στον Περιφερειάρχη τον ευχαρίστησε θερμά για τη διαχρονική στήριξη του στο έργο και στις δράσεις της Συνομοσπονδίας, επισημαίνοντας πως πάντα ήταν έμπρακτα δίπλα στους Ηπειρώτες και συνέβαλλε στην ανάδειξη της ιστορικής και πολιτιστικής τους κληρονομίας, ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στη συμβολή του να γίνει το «Σπίτι του Ηπειρώτη». Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης τους ευχαρίστησε και τους υποσχέθηκε ότι θα είναι πάντα στο πλευρό τους.

Ακολούθησαν τα κάλαντα και οι ευχές από τα μέλη του Ψυχαγωγικού Ομίλου Σιδηροδρομικών υπό τον Πρόεδρο τους Σ. Κολλύρη και την Γ. Γραμματέα Π. Λυμπερίδου, αλλά και από παιδιά του ΚΔΑΠ-ΜΕΑ «Πρόσβαση» των Δήμων Μεταμόρφωσης και Λυκόβρυσης-Πεύκης. Οι εκπαιδευτικοί που συνόδευαν τα παιδιά ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για τη στήριξη της Περιφέρειας στο έργο τους.

Με τη μαντινάδα «ο Γιώργης ο Πατούλης εις την Περιφέρεια μεγάλο έργο έχει αφήσει και δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην το αναγνωρίσει», χορό και κρητικές παραδοσιακές μελωδίες, έψαλλαν τα κάλαντα, τα μέλη του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης. Ο Πρόεδρος του Ομίλου Γ. Πετράκης ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για τη συνεχή στήριξη του στις δράσεις τους και του ευχήθηκε καλή χρονιά  με υγεία και ευημερία. Ο Περιφερειάρχης τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά : «Η Κρήτη είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου και πάντα θα είμαι δίπλα σας».

 

Δείτε σχετικό βίντεο στο παρακάτω link:

https://youtu.be/VTmUAqzotWs?si=z5ArZ7D4HiwCri_J

photo-kalanta-13-1000x718
photo-kalanta-12-1000x718
photo-kalanta-11-1000x718
photo-kalanta-10-1000x718
photo-kalanta-9-1000x718
photo-kalanta-8-1000x718
photo-kalanta-7-1000x718
photo-kalanta-6-1000x718
photo-kalanta-5-1000x718
photo-kalanta-4-1000x718
photo-kalanta-3-1000x667
photo-kalanta-2-1000x667

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button