ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Δεν έρχεται τελικά νέος ογκολόγος στο νοσοκομείο – Δυσφορία από την αρνητική απάντηση του υπουργείου – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Στο κενό έπεσαν οι προσπάθειες της Διοίκησης του Νοσοκομείου Βόλου για την απόσπαση νέου ογκολόγου που θα εξυπηρετούσε το τμήμα του “Αχιλλοπουλείου”, το οποίο υπολειτουργεί, καθώς στελεχώνεται μόνο από μία γιατρό.

Περισσότερα από 600 άτομα καλούνται να εξυπηρετηθούν για τη σοβαρή ασθένεια του καρκίνου από μόλις μία γιατρό, η οποία είναι εγκλωβισμένη, καθώς δε μπορεί να πάρει ούτε… άδεια.

Η 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας είχε αποστείλει αίτημα προς το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας προκειμένου να μετακινηθεί προσωρινά ο ογκολόγος Ευάγγελος Βούλγαρος από το 404 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Λάρισας προς το “Αχιλλοπούλειο”.

Η απάντηση των υπευθύνων του ΥΠΕΘΑ ήταν αρνητική για νομικούς λόγους, καθώς από την ΚΥΑ που επιτρέπει τη σχετική μετακίνηση και συνεργασία στρατιωτικών νοσοκομείων και δομών του ΕΣΥ για άγνωστο λόγο εξαιρούνται η Θεσσαλία και η Πελοπόννησος!

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button