ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πήρε εξιτήριο η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή

Βγήκε από το νοσοκομείο η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή – Εξιτήριο για 2 Έλληνες τραυματίες

Εξιτήριο πήρε η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή που έπαθε κατέρρευσε μετά την είδηση του θανάτου του γιου της, ενώ αναμένεται να πάρουν εξιτήριο σήμερα και οι Έλληνες τραυματίες που νοσηλεύονται στον Ερυθρό Σταυρό με τραύματα από τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση από το νοσοκομείο, εξιτήριο πήρε χθες και η μητέρα του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος πέθανε από ακατάσχετη αιμορραγία από τραύμα στο μπράτσο.

Αναλυτικά η κατάσταση της υγείας των τραυματιών:

1) Ημεδαπός υπήκοος, (48 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

2) Ημεδαπός υπήκοος, (47 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

3) Ημεδαπός υπήκοος, (26 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.

4) Αλλοδαπός υπήκοος (Κροάτης), (37 ετών), της Α’ Χειρουργική Κλινική, ολοκλήρωσε τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο και έλαβε ιατρικό εξιτήριο στις 12:30, από το νοσοκομείο.

5) Η μητέρα του θανόντος Κ.Μ., ύστερα από τον πλήρη καρδιολογικό έλεγχο που ολοκλήρωσε χωρίς ευρήματα, έλαβε εξιτήριο από το Νοσοκομείο μας στις 09/08/2023 στις 19:00.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button