ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Χειροπέδες σε 61χρονο και 19χρονο για άσκοπους πυροβολισμούς στο Ηράκλειο

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για νομοθεσία περί όπλων-άσκοπους πυροβολισμούς  στο Ηράκλειο – Κατασχέθηκαν 378  κάλυκες  πυροβόλου όπλου

Κατά τη διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης το βράδυ της Πέμπτης (5/7) σε οικία του 61χρονου άνδρα, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, ρίφθησαν άσκοποι πυροβολισμοί, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας. Μετά από έρευνα της αστυνομίας το πρωί στο σπίτι του ημεδαπού βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 378 κάλυκες πυροβόλου όπλου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, συνελήφθησαν, σήμερα (05.07.2024) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου δύο ημεδαποί κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων και άσκοπους πυροβολισμούς.

Πιο αναλυτικά, χθες (04.07.2024) το βράδυ, κατά της διάρκεια κοινωνικής εκδήλωσης σε οικία ημεδαπού ρίφθηκαν άσκοποι πυροβολισμοί.

Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας σήμερα 05.07.2024 το πρωί, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης διενεργήθηκαν έρευνες στην οικία του ημεδαπού και σε περιβάλλοντα χώρο όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 378  κάλυκες πυροβόλου όπλου.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση  Ασφαλείας Ηρακλείου .

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button