ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

«Μαγειρέματα» και στον Βόλο για τον «Άλλο άνθρωπο» – Τί έλεγε για τον Μπέο (βίντεο)

Νέες αποκαλύψεις και ντοκουμέντα έρχονται στο φως για τον ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος».

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, που ελέγχεται για απάτη ύψους 600.000 ευρώ, αρνείται κατηγορηματικά πως έχει χρησιμοποιήσει έστω και ένα σεντ από τον «Άλλον Άνθρωπο», επιμένει πως δεν έχει παίξει στον τζόγο λεφτά από δωρεές και τονίζει πως στο όνομά του δεν έχει ούτε κάρτες, ούτε τραπεζικούς λογαριασμούς.

«Ο κόσμος που κατέθετε χρήματα για την κοινωνική κουζίνα, ήξερε ότι τα κατέθετε σε ατομικούς λογαριασμούς. Οι λογαριασμοί είναι δύο», υποστηρίζει ο ίδιος.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, ο Κ. Πολυχρονόπουλος δραστηριοποιούταν και στην πόλη του Βόλου, διαθέτοντας το δικό του στέκι. Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα ότι ο ίδιος και συνεργάτες του διέδιδαν ότι “είναι εχθρός τους ο Αχιλλέας Μπέος” και ότι ο δήμαρχος Βόλου τους πολεμά.

ΣΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΙ 600.000 ΕΥΡΩ

Στο «μικροσκόπιο» της Αρχής Ξεπλύματος Μαύρου Χρήματος βρίσκονται τέσσερις λογαριασμοί, που έχουν χρησιμοποιηθεί για δωρεές και ανήκουν σε δύο συγγενικά του πρόσωπα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, από το 2020 έως την περίοδο που ολοκληρώθηκε η έρευνα της Αρχής διακινήθηκε από αυτούς του λογαριασμούς πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ 600.000 ευρώ φαίνεται να μπήκαν σε στοιχηματικούς λογαριασμούς στο όνομα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι τα χρήματα έμπαιναν σε αυτούς τους λογαριασμούς επειδή μπορεί να γίνει ανάληψη περισσοτέρων μετρητών, καθώς στους άλλους υπάρχει όριο.

Ωστόσο, από την έρευνα που πραγματοποίησε η Αρχή προκύπτει πως από τους στοιχηματικούς λογαριασμούς δεν έχουν γίνει αναλήψεις αυτών των χρημάτων.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button