ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Διαψεύδει το κλαμπ στο Γκάζι οποιαδήποτε εμπλοκή του στο αιματηρό περιστατικό με τους Μαλιώτες (pic)

Ένας εκ των δυο επιβαινόντων στο ανθρακί τζιπ έριξε ένα χαστούκι σε έναν από την παρέα των Κρητικών και οι υπόλοιποι αντέδρασαν, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βγάλει όπλο και να ρίξει προς το μέρος τους

Όλο και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στο φως σιγά-σιγά γύρω από τους πυροβολισμούς που έπεσαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου στο Γκάζι, με αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό τριών Μαλιωτών.

Το νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο οποίο διασκέδαζε η παρέα των Μαλιωτών, μέσω story στο Instagram, αναφέρθηκε στο αιματηρό επεισόδιο, διαψεύδοντας την εμπλοκή του.

«Σας ανακοινώνουμε επίσημα ότι το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση με τα χθεσινά γεγονότα. Είχε ήδη κλείσει όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί στο απέναντι μαγαζί», σημειώνουν οι υπεύθυνοι του κλαμπ για το αιματηρό περιστατικό.

Μετά από χαστούκι έπεσαν οι πυροβολισμοί;

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, στο επίκεντρο της υπόθεσης βρίσκεται η παρέα των έξι-επτά Κρητικών που διασκέδαζαν στην περιοχή από νωρίς καθώς ένας εξ αυτών πρόκειται να παντρευτεί στις 29 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παρέα πέρασε από διάφορα νυχτερινά καταστήματα και περίπου στις 3:00 πήγαν στο κλαμπ, έξω από το οποίο έγινε το περιστατικό. Κατά τις 6:00 βγήκαν και πήγαν να φάνε σε πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ιάκχου πλησίον από το κλαμπ Esqape.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, λίγη ώρα αργότερα και ενώ δύο – τρία από τα άτομα αυτά έτρωγαν κάποιος από τους υπόλοιπους που ήταν παραδίπλα φώναξε την ώρα που περνούσε ένα ανθρακί Range Rover. Το αυτοκίνητο σταμάτησε λίγο πιο κάτω και δυο άτομα, πιθανόν ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, κατέβηκαν και τους προσέγγισαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εκ των δυο έριξε ένα χαστούκι σε έναν από την παρέα των Κρητικών και οι υπόλοιποι αντέδρασαν, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βγάλει όπλο και να ρίξει προς το μέρος τους.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το ΥΔΕΖΙ.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button