Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Χαλκίδα: Αυτός είναι ο 37χρονος δράστης της δολοφονίας της 63χρονης

Ξετυλίγεται το «κουβάρι» της υπόθεσης δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα, καθώς οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του δράστη ο οποίος μάλιστα ομολόγησε το ειδεχθές έγκλημα που διέπραξε.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο 37χρονος καθ’ ομολογία δράστης του εγκλήματος προέρχεται από το κοντικό περιβάλλον της οικογένειας καθώς ήταν γνωστός τόσο στο θύμα όσο και στην κόρη του θύματος, με την οποία ήταν συμμαθητές.

Κίνητρο για τη δολοφονία της 63χρονης φέρεται να ήταν η ληστεία καθώς ο άνδρας αναφέρεται πως αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ήταν εθισμένος στον τζόγο.

Ο 37χρονος κατά την ανάκρισή του «έσπασε» και ομολόγησε την ενοχή του ενώπιων των αστυνομικών με τις πληροφορίεςς να κάνουν λόγο για «δεμένη» υπόθεση καθώς η ενοχή του προκύπτει από αποτυπώματα που εντοπίστηκαν στον χώρο το εγκλήματος αλλά και από βίντεοσκοπικό υλικό.

Μάλιστα, ο δράστης έπαιζε «θέατρο» ενώπιον της οικογένειας της 63χρονης ήταν από τους πρώτους που πήγε να συμπαρασταθεί στην κόρη της γυναίκας. Όπως είναι λογικό η κόρη της 63χρονης δεν τον υποπτεύθηκε λόγω της φιλίας τους. «Με είδε και πήρα ένα μαχαίρι και την σκοτωσα», φέρεται να είπε ο ίδιος στην κυνική του ομολογία.

Και δεύτερος ύποπτος

Πέρα από τον βασικό ύποπτο που εξετάζεται από τις Αρχές, έχει γίνει γνωστό ότι έχει προσαχθεί και δεύτερο άτομο το οποίο ανακρίνεται.

Για τον βασικό ύποπτο, ο οποίος ανακρίνεται, ξάδερφος της 63χρονης λέει:

«Παρακολουθούσε τα πάντα, όλα τα σενάρια που έλεγαν ότι μπορεί να έχουν συμβεί και μου είχε πει ‘πολλά τα σενάρια και σίγουρα θα είναι κάποιο από αυτά’. Είναι σίγουρο ότι είναι αυτός γιατί όταν εγώ του μίλησα, μου είπε ‘όλα παίζουν’».

«Ήταν ο πιο κινητικός μέσα στο σπίτι, όλοι οι άλλοι ήταν σε μια κατάσταση στεναχώριας. Ήταν και στην κηδεία», συμπληρώνει.

Υπενθυμίζεται ότι, η 63χρονη γυναίκα που αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα εντοπίστηκε νεκρή προ ημερών. Έκτοτε ξεκίνησε ένα θρίλερ έως ότου διαπιστωθεί η δολοφονία της καθώς έφερε περισσότερες από πέντε μαχαιριές στο σβέρκο ενώ διαπιστώθηκε πως από το σπίτι έλειπαν 7.000 ευρώ.

Πώς έγινε η δολοφονία

Το έγκλημα φέρεται να έγινε το νωρίς το μεσημέρι, λίγο μετά την αναχώρηση της κόρης της 63χρονης από το σπίτι της.

Ο 37χρονος εισέβαλε σπίτι της χωρίς να το παραβιάσει, χρησιμοποιώντας ένα κλειδί που είχε κρύψει η γυναίκα κάτω από μια γλάστρα.

Σημειώνεται ότι ο δολοφόνος της γυναίκας φαίνεται πως την έριξε από την εσωτερική σκάλα και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε 5 φορές στον αυχένα με ένα κουζινομάχαιρο.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button