Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Χίος: Επεισοδιακή σύλληψη 36χρονου αλλοδαπού στο Λιμάνι – Προκάλεσε διακοπή στην διαδικασία φόρτωσης πλοίου

Τις βραδινές ώρες χθες, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου προέβησαν στη σύλληψη ενός 36χρονου αλλοδαπού για πολλαπλές παραβάσεις του Ποινικού Κώδικα. Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν περιλαμβάνουν βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, απείθεια, απειλή διάπραξης εγκλημάτων, παρακώλυση συγκοινωνιών και εξύβριση.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε κατά τον κατάπλου ενός επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου στο λιμάνι της Χίου, προερχόμενο από το λιμάνι της Μυτιλήνης, διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος δεν κατείχε τα προβλεπόμενα ταξιδιωτικά έγγραφα για να επιβιβαστεί στο πλοίο. Παρά τις υποδείξεις των στελεχών του Λιμενικού Σώματος, ο άνδρας αντέδρασε με βία και απείθεια.

Η ένταση που προκλήθηκε από την αντίδραση του 36χρονου οδήγησε στην προσωρινή διακοπή της διαδικασίας φόρτωσης του πλοίου, παρακωλύοντας την επιβίβαση επιβατών, φορτηγών και οχημάτων. Η κατάσταση επανήλθε σε τάξη μόνο μετά τη σύλληψη του δράστη από τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Η προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χίου, το οποίο εξετάζει λεπτομερώς τα γεγονότα και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το επεισόδιο. Ο 36χρονος αλλοδαπός αντιμετωπίζει πλέον σοβαρές κατηγορίες και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον των αρμόδιων δικαστικών αρχών για την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button