ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Χάρης Μαμουλάκης: Οι πολίτες ζητούν μια εναλλακτική πρόταση. Μια στέρεη ξεκάθαρη αποκρυσταλλωμένη πολιτική πρόταση (vid)

Χάρης Μαμουλάκης: Οι πολίτες ζητούν μια εναλλακτική πρόταση. Μια στέρεη ξεκάθαρη αποκρυσταλλωμένη πολιτική πρόταση (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις μίλησε ο Τομεάρχης Υποδομών & Μεταφορών Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης, στην ΕΡΤ και την εκπομπή «Συνδέσεις» με τους δημοσιογράφους Κώστα Παπαχλιμίντζο και Χριστίνα Βίδου.

Ο Χάρης Μαμουλάκης αναφέρθηκε στο βασικό συμπέρασμα των Ευρωεκλογών, στη θηριώδη αποχή κυρίως των νέων ανθρώπων που ακουμπάει όλα τα κόμματα, τονίζοντας την ανάγκη εμβάθυνσης πολιτικής και ορθού πολιτικού λόγου μακριά από την τοξικότητα και τον λαϊκισμό.

Μίλησε επίσης για τις συνεργασίες, επισημαίνοντας ότι «είναι καλό πράγμα στη ζωή, αρκεί να υπάρχουν νόρμες και κανόνες, ξεκάθαροι ρόλοι και κοινές συνισταμένες σε πολιτικό επίπεδο» αλλά και στην ανάγκη της πολιτικής αλλαγής. «Περιηγηθήκαμε την χώρα προεκλογικά, υπάρχει ένα κοινωνικό αίτημα της πλειοψηφίας: Βρείτε έναν τρόπο να έχουμε πολιτική αλλαγή. Το βιώσαμε πολύ έντονα την περίοδο που μας πέρασε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Μαμουλάκης, προσθέτοντας ότι αυτό μπορεί αν επιτευχθεί με βούληση και στις πολιτικές ηγεσίες και στην βάση, έτσι ώστε να μπορέσει να υπάρξει μια συνεργασία με διακριτούς ρόλους και με αυτοτέλεια των κομμάτων.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button