ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Χάρης Δούκας: Την Κυριακή θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ

Ελλάδα

Χάρης Δούκας: Την Κυριακή θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου στην ΚΕ του ΠΑΣΟΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με στήριξε και νομίζω ότι τον έχω στηρίξει κι εγώ, η φιλία δεν είναι δουλεία ή ιδιοκτησία, τόνισε για την σχέση του με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ που να αγωνίζεται, να νικάει και να έχει κυβερνητική προοπτική είναι το «στοίχημα» του Χάρη Δούκα ο οποίος κάνει ευρύ κάλεσμα στους πολίτες να προσέλθουν και να συμμετάσχουν στο νέο ξεκίνημα, μέσω της εκλογής ηγεσίας από τη βάση.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε ότι τάσσεται υπέρ της ενίσχυσης του ΠΑΣΟΚ για να αποτελέσει ξανά την ψυχή της προοδευτικής παράταξης, αποκλείοντας το ενδεχόμενο συνένωσης με τον ΣΥΡΙΖΑ. Αναφερόμενος στην πορεία του Νίκου Ανδρουλάκη δήλωσε ότι έδωσε ένα σημαντικό αγώνα αλλά ότι δεν δημιούργησε στη συνέχεια συνθήκες μεγάλης υπέρβασης «με αυτούς τους ρυθμούς θα γινόμασταν κυβέρνηση το 2050» τόνισε και συμπλήρωσε «κλείνει ένα κύκλος επιβίωσης του χώρου και ανοίγει, πρέπει να ανοίξει ένας άλλος».

Την ίδια ώρα ο κ. Δούκας που έχει αποφασίσει να διεκδικήσει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ- κάτι που θα ανακοινώσει κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής- επανέλαβε ότι: «Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ μπορεί να είναι η ψυχή της προοδευτικής παράταξης. Θα είμαι ξεκάθαρος για το τι προτείνω. Το ΠΑΣΟΚ είναι ο χώρος που μπορεί να δημιουργήσει τις συνθήκες. Ευρύ κάλεσμα λοιπόν χωρίς αποκλεισμούς σε όλους τους πολίτες να έρθουν μαζί μας. Η πρόταση του Χάρη Δούκα είναι ένα ισχυρό ΠΑΣΟΚ που θα αγωνίζεται και θα νικάει».

Δείτε βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button