ΚρήτηΤοπικές Είδησης

«Φωτιές» άναψε το έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας – Θύελλα αντιδράσεων για την απομάκρυνση ομπρελοκαθισμάτων στην Χερσόνησο (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

«Φωτιές» άναψε το έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας – Θύελλα αντιδράσεων για την απομάκρυνση ομπρελοκαθισμάτων στην Χερσόνησο (vid)

Ο δήμαρχος Χερσονήσου, Ζαχαρίας Δοξαστάκης διαμηνύει ότι δεν θα εφαρμόσουν την απόφαση αυτή

Θύελλα αντιδράσεων στον Δήμο Χερσονήσου προκαλεί η υλοποίηση ενός σχεδιασμού που αφορά την απομάκρυνση ομπρελοκαθισμάτων και κινητών αντικειμένων που βρίσκονται στον χώρο κατάληψης αιγιαλού και συγκεκριμένα στον μπροστινό χώρο τεσσάρων ξενοδοχείων, ανατολικά της κοινότητας του λιμένα Χερσονήσου.

Σχετικό έγγραφο της Κτηματικής Υπηρεσίας Ηρακλείου έχει ανάψει “φωτιές” στον Δήμο Χερσονήσου, καθώς σύμφωνα με τον Δήμαρχο κ. Ζαχαρία Δοξαστάκη, ο Δήμος καλείται να σφραγίσει αυτούς τους χώρους, απομακρύνοντας ταυτόχρονα τα πράγματα που βρίσκονται πάνω στον επίμαχο χώρο.

Ο κ. Ζαχαρίας Δοξαστάκης διαμηνύει ότι δεν θα εφαρμόσουν την απόφαση αυτή, λόγω… αδυναμίας να το πράξουν, αποστέλλοντας απάντηση στην Κτηματική υπηρεσία σε σχέση με την υλοποίηση διαταγών σφράγισης και διακοπής λειτουργίας επιχειρήσεων.

Με το έγγραφο που απέστειλε ο Δήμος Χερσονήσου προς την Κτηματική Υπηρεσία Ηρακλείου, ο κ. Δοξαστάκης ζητά ουσιαστικά να σταματήσει αυτή η διαδικασία, καθώς όπως υποστηρίζει… εκθέτει τη χώρα, με τον ίδιο να τονίζει την ανάγκη όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να κάτσουν στο τραπέζι του διαλόγου ώστε υπεύθυνα και τεκμηριωμένα να εξετάσουν ζητήματα που αφορούν την ανάπτυξη του τόπου.

Δείτε το βίντεο: 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button