ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Στις φυλακές του Βόλου οι δύο ανήλικοι από την ληστεία με φόνο στο Κιλκίς

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο κτηνοτρόφος, που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα έξω από το μαντρί του, στις Μουριές του Κιλκίς, έναν άνδρα, ο οποίος μαζί με άλλα τρία άτομα, εκ των οποίων δύο ανήλικοι, φέρεται ότι επιχείρησαν να τον ληστέψουν.

Συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί του 54χρονου κτηνοτρόφου που διώκεται για ανθρωποκτονία με δόλο είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί έξω από τα δικαστικό μέγαρο του Κιλκίς για να συμπαρασταθούν κατά τη διάρκεια της απολογίας του.

Ο 54χρονος παρέμεινε στο γραφείο του ανακριτή για περισσότερο από δύο ώρες και υποστήριξε -όπως και στην προανάκριση- ότι «φοβήθηκε για τη ζωή του, βρισκόταν σε άμυνα και δεν ήθελε να βλάψει κανέναν».

«Άρχισαν να χτυπούν την πόρτα με πυροσβεστήρα και μια σιδερένια σκάλα. Όταν έσπασαν τα τζάμια, έπεσαν κομμάτια πάνω στο πρόσωπό μου. Φοβήθηκα ότι θα μπουν μέσα και θα με σκοτώσουν. Με απειλούσαν συνεχώς με υβριστικές φράσεις. Φώναζαν ”θα σε σκοτώσω, δε θα γλιτώσεις”» υποστήριξε.

«Πήρα το όπλο και από την ταραχή μου παραπάτησα και εκπυρσοκρότησε» συνέχισε.
Προφυλακίστηκε ο 38χρονος φίλος του θύματος

Το μεσημέρι οδηγήθηκε στις ανακριτικές Αρχές και ο 38χρονος φίλος του θύματος, ο οποίος μαζί με τον μόλις 15 ετών γιο του και ένα 16χρονο φίλο του, κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας σε βάρος του κτηνοτρόφου.

«Μόλις έμαθα ότι παρενόχλησε σεξουαλικά τα παιδιά μου έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Πήγα να του ζητήσω τον λόγο. Ο κτηνοτρόφος μπήκε μέσα και κλείδωσε την πόρτα, πήρε το όπλο και πυροβόλησε. Ο φίλος μου προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα» υποστήριξε.

Ο 38χρονος που έχει βεβαρυμένο ποινικό μητρώο προφυλακίστηκε μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης

Τον δρόμο για τις φυλακές του Βόλου πήραν όμως και οι δύο ανήλικοι που συνόδευαν τους δύο άνδρες, ένας 15χρονος και ένας 16χρονος που κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας σε βάρος του κτηνοτρόφου.

πηγή: star.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button