ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Υπογράφει ως το 2026 στην ΑΕΚ ο Περέιρα

Μια σπουδαία μεταγραφή ολοκληρώνει η ΑΕΚ με τον Αργεντίνο μεσοεπιθετικό Ρομπέρτο «Τούκου» Περέιρα να προβάρει τα κιτρινόμαυρα.

Σύμφωνα με τον Αργεντίνο δημοσιογράφο Χερμάν Γκαρσία Γκρόβα, «ο Ρομπέρτο Περέιρα θα παίξει στην ΑΕΚ», και υπογραμμίζει ότι «ο Αργεντινός μέσος θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Υπάρχει προφορική συμφωνία στο σύνολο και οι δύο πλευρές συνάπτουν τα επίσημα έγγραφα».

Ο Περέιρα προέρχεται από γεμάτη σεζόν με 27 συμμετοχές, 4 γκολ και 4 ασίστ παίζοντας κυρίως ως δεκάρι και δεύτερος επιθετικός με την ομάδα του Ούντινε. Εναλλακτικά μπορεί να παίξει και ως εσωτερικός χάφ σε 4-3-3 αλλά και ακραίος μεσοεπιθετικός και από τις δύο πλευρές.

Από το 2011 αγωνίζεται στην Ευρώπη με μεταγραφή απ΄ την Ρίβερ όπου ήταν συμπαίκτης του Ματίας Αλμέιδα στην τελευταία χρονιά του προπονητή της ΑΕΚ ως ποδοσφαιριστή.

Όσο για τις επιδόσεις του; Μετρά 251 συμμετοχές στο Καμπιονάτο με την Ουντινέζε και την Γιουβέντους, 106 στην Πρέμιερ Λιγκ και 28 σε Champions και Europa League.

Ο Περέιρα έχει υπάρξει συμπαίκτης με τον Ματίας Αλμέιδα στη Ρίβερ τη σεζόν που ο Pelado κρέμασε τελικά τα παπούτσια του.

Έχει όμως αγωνιστεί και με τον Νορντίν Άμραμπατ κατά την κοινή τους παρουσία στη Γουότφορντ. Σε ματς που έπαιξαν μαζί, στο 3-5-2 που χρησιμοποιούσε τότε η Γουότφορντ, ο Νορντίν έπαιξε στο δεξί άκρο με τον «Τούκου» να είναι δίπλα του, πιο εσωτερικά.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button