ΚρήτηΤοπικές Είδησης

«Λύγισε» την ισχυρή Πορτογαλία η Εθνική Ελπίδων και ελπίζει για Euro

Σπουδαία νίκη με ανατροπή για το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου

Τρομερή νίκη με ανατροπή κόντρα στην αήττητη μέχρι πρότινος Πορτογαλία απέσπασε η Ελλάδα, επικρατώντας με 2-1 για την 6 η αγωνιστική της φάσης των ομίλων στα προκριματικά του Euro U21.

Με τη νίκη αυτή, το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου ανεβαίνει στη 2η θέση με 11 βαθμούς, προσπερνάει την Κροατία που ωστόσο έχει δύο παιχνίδια λιγότερα, ενώ οι Πορτογάλοι παραμένουν στην κορυφή του 8 ου ομίλου με 12 βαθμούς.

Όσον αφορά την πορεία του ματς, οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Κονσεϊσάο στο 30’, ωστόσο η Εθνική απάντηση άμεσα, αφού λίγα δευτερόλεπτα μετά ο Τζόλης με πλασέ έφερε το παιχνίδι στο 1-1. Στο δεύτερο μέρος το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου μπήκε με το πόδι πατημένο στο γκάζι και πήρε το προβάδισμα στο 50’ με τον Παναγίδη να κάνει το 2-1 με εξαιρετικό τελείωμα.

Πλέον, η Εθνική Ελπίδων αυξάνει τις πιθανότητες πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, ενώ υπενθυμίζουμε ότι στην τελική φάση προκρίνονται απευθείας οι πρώτοι κάθε ομίλου, όπως και οι τρεις κορυφαίοι δεύτεροι. Οι υπόλοιποι έξι δεύτεροι θα αγωνιστούν στα μπαράζ για τα τελευταία τρία «εισιτήρια».

Ελλάδα (Νίκος Παπαδόπουλος): Τζολάκης, Κίτσος, Κωνσταντόπουλος, Τζόλης, Κουρφαλίδης (78′ Μεταξάς), Νιάρχος (56′ Ζουγλής), Καραμπέρης, Κωστής, Παναγίδης (64′ Παναγιώτου), Κρυπαράκος, Δαρέλας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button