ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μαρτίνεθ: «Έχουμε βελτιωθεί και θέλουμε ένα ώριμο παιχνίδι»

Ετοιμότητα και πίστη στις τάξεις του Ολυμπιακού για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φράιμπουργκ.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ομάδα του έχει την ωριμότητα να διαχειριστεί τέτοια ματς, τονίζοντας ότι υπάρχει βελτίωση τις τελευταίες εβδομάδες.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Ισπανός μίλησε για τη φιλοδοξία που έχει η ομάδα του και για την πολύ καλή προετοιμασία της για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Για το αν έχει βρει τις λύσεις για το ματς της Πέμπτης: «Το πρώτο ματς με την Φράιμπουργκ στο “Καραϊσκάκης” αποτελεί παρελθόν και από τότε έχουμε βελτιωθεί πολύ. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα ώριμη πλέον. Έτοιμη και ώριμη. Πολύ πιο προσεκτική που δεν θα κάνει εύκολα λάθη. Νομίζω ότι είμαστε πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με εκείνο το παιχνίδι».

Για την αναφορά του στον Πάολο Μαλντίνι και τη φράση του περί ωριμότητας που πρέπει να έχει μία ομάδα: «Το είπα επειδή είναι λίγο βαρετές οι συνεντεύξεις Τύπου, το έκανα για να έχετε κάτι να γράψετε. Αναφέρθηκα στη φράση αυτή γιατί για να νικήσει μία ομάδα χρειάζεται να μην κάνει λάθη, να παίζει με τη δική της ταυτότητα και να παίζει με ωριμότητα. Αυτή τη στιγμή είμαστε πιο ώριμοι. Είμαστε μία ομάδα που αποτελείται από νέους ανθρώπους. Να μειώσουμε τον αριθμό των λαθών. Πρέπει να κάνεις τον συνδυασμό. Είμαστε έτοιμοι, πολύ καλά προετοιμασμένοι και φιλόδοξοι και να δείξουμε τον πιο καλό μας εαυτό αλλά και να δείξουμε την ταυτότητά μας. Όταν μιλώ για λεπτομέρειες και για ωριμότητα αναφέρομαι και στις συνθήκες. Είναι το κρύο που δεν είμαστε τόσο συνηθισμένοι. Οφείλουμε να προσαρμοστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Για τον Ιμπόρα και αν έχει στο μυαλό του μία διάταξη με τριάδα στην άμυνα: «Έχουμε ακόμη μία προπόνηση που μεσολαβεί. Έχουμε δουλέψουμε και με τριάδα στην άμυνα. Μία καλή ομάδα πρέπει να είναι ικανή να προσαρμόζεται σε διάφορα συστήματα. Αυτό δεν έχει να κάνει με ονόματα αλλά το πώς θα βοηθηθεί η ομάδα από τη φυσική κατάσταση του κάθε παίκτη. Είμαστε έτοιμοι να αλλάζουμε συστήματα, μου αρέσει να το κάνω αυτό, μπορούμε να αλλάζουμε τακτικές και συστήματα. Το πιο σημαντικό πάντως είναι η ομάδα να δείξει το καλύτερο δυνατό της πρόσωπο».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button