ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τρομακτικό τροχαίο στις Βούτες: Πώς βρέθηκε στο γκρεμό βάθους 150 μέτρων το αυτοκίνητο με την μητέρα και τα δύο παιδιά (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Τρομακτικό τροχαίο στις Βούτες: Πώς βρέθηκε στο γκρεμό βάθους 150 μέτρων το αυτοκίνητο με την μητέρα και τα δύο παιδιά (vid)

Συγκλονιστικές εικόνες εκτυλίχθηκαν χθες το απόγευμα στις Βούτες, όταν ΙΧ στο οποίο επέβαιναν μια μητέρα με τα δύο παιδιά της, κατέληξε σε γκρεμό άνω των 150 μέτρων.  Το αυτοκίνητο αναποδογύριζε με ταχύτητα, την οποία κατάφερε να ανακόψει… ελαιόδεντρο και με την οικογένεια να ζει τον απόλυτο τρόμο

Απόλυτος τρόμος και εφιαλτικά δευτερόλεπτα για την οικογένεια η οποία είχε Άγιο. Το συγκλονιστικό τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο των Βουτών το απόγευμα της Δευτέρας (1/7) και λίγα μέτρα από το κοιμητήριο και σε ένα άκρως επικίνδυνο σημείο, όπου έχουν κινδυνέψει και άλλοι οδηγοί, όταν η οδηγός του αυτοκινήτου έχασε, κάτω από άγνωστες συνθήκες, το έλεγχό του και μαζί με τα δύο παιδιά της ηλικίας 11 και 2,5 ετών, έπεσαν σε γκρεμό βάθους άνω 150 μέτρων. 

Εικόνες που σοκάρουν, με τη μητέρα να βρίσκει τη δύναμη να απεγκλωβιστεί από το όχημα, το οποίο έγινε σμπαράλια καθώς και να βγάλει τα δύο της παιδιά, τα οποία ευτυχώς ήταν καλά στην υγεία τους. Ακολούθησαν στιγμές αγωνίας καθώς η ίδια σκαρφάλωνε από τον γκρεμό για να ανέβει στον δρόμο ώστε να ζητήσει βοήθεια από διερχόμενους οδηγούς.

Troxaio Voutes

 Σε αυτό εδώ το σημείο έγινε το σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που ευτυχώς δεν κόστισε τη ζωή στην μητέρα με τα δύο της παιδιά. 

Από θαύμα δεν θρηνήσαμε ανθρώπινες ζωές ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τρία μέλη της οικογένειας φορούσαν ζώνη ασφαλείας. Σοκαρισμένη η μητέρα κατάφερε να ειδοποιήσει τα συγγενικά της πρόσωπα, ενώ διερχόμενος οδηγός βοήθησε την οικογένεια.

Troxaio Voutes

Το πρωί στήθηκε επιχείρηση ανάσυρσης του οχήματος από τον γκρεμό, με συγγενείς να κάνουν λόγο για θαύμα…

Από τον Φεβρουάριο του 2020, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βουτών, Χαράλαμπος Αλογδιανάκης, τονίζει με έγγραφο του προς την αρμόδια διεύθυνση της Περιφέρειας Κρήτης, την ανάγκη τοποθέτησης μπαρών στο επικίνδυνο αυτό σημείο, χωρίς όμως να βρίσκει ανταπόκριση, ενώ μετά το τροχαίο, φαίνεται πως δρομολογούνται εξελίξεις από την ερχόμενη εβδομάδα.

eggrafo_voutes

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button