Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Η Κόζιανη» για το 15ο Αντάμωμα Παιδικών & Εφηβικών Χορευτικών Συγκροτημάτων

Ο Πολιτιστικός  Σύλλογος «Η Κόζιανη» σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στη διοργάνωση του 15ου Ανταμώματος Παιδικών και Εφηβικών Χορευτικών Συγκροτημάτων, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου στις 11.00 π.μ., στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Αυτή η εκδήλωση αποτελεί ένα μεγάλο πολιτιστικό γεγονός για την πόλη της Κοζάνης και φέτος, με τη συμμετοχή 98 συλλόγων από όλη την Ελλάδα και περίπου 2200 παιδιά χορευτές, αναμένουμε μια ακόμα επιτυχημένη εκδήλωση.

Για να διασφαλίσουμε την ομαλή διεξαγωγή αυτής της μεγάλης εκδήλωσης, χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας! Είτε είστε ντόπιοι είτε επισκέπτες, η εθελοντική σας συμμετοχή είναι πολύτιμη για μας.

Αν θέλετε να γίνετε μέρος αυτής της υπέροχης εμπειρίας και να στηρίξετε τη διοργάνωση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στον ακόλουθο αριθμό τηλεφώνου 6973242770 (Τράγιας Βασίλης) ή στείλτε μας email στη διεύθυνση (kozianisillogos@gmail.com). Ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε και να μοιραστούμε αυτήν τη μοναδική εμπειρία μαζί σας!

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Κοζάνης, οι οποίοι επίσης εκφράζουν την εκτίμησή τους για τη συμμετοχή και την υποστήριξή σας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υποστήριξή σας και τη συμμετοχή σας σε αυτό το μεγάλο γεγονός!

 

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ

 


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button