ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σοκ στην οικογένεια του Κώστα Κουνάλη που δολοφονήθηκε το 2007 – Τι «οδήγησε» τις Αρχές στον 39χρονο (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Σοκ στην οικογένεια του Κώστα Κουνάλη που δολοφονήθηκε το 2007 – Τι «οδήγησε» τις Αρχές στον 39χρονο (vid)

17 χρόνια μετά το άγριο έγκλημά στη Μονή Αγκαράθου με θύμα τον Κώστα Κουνάλη, ορφανό αποτύπωμα οδήγησε στη σύλληψη 39χρονου σήμερά αλουμινά από το Ηράκλειο, που οδηγήθηκε κάτω από δρακόντεια μετρά ασφαλείας στον Εισαγγελέα, κατηγορούμενος για την ανθρωποκτονία

Με κομμένη την ανάσα η οικογένεια του άγρια δολοφονημένου κτηνοτρόφου Κώστα Κουνάλη και σύσσωμη η τοπική κοινωνία παρακολουθούν τη νέα τροπή στο θρίλερ για την εξιχνίαση της υπόθεσης. 17χρονια μετά το άγριο έγκλημα στη Μονή Αγκαράθου με θύμα τον κτηνοτρόφο Κώστα Κουνάλη, 39χρονος σήμερα αλουμινάς, οδηγήθηκε το πρωί ενώπιων Εισαγγελέα και Ανακρίτριας, ως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος.

Ένα ορφανό δακτυλικό αποτύπωμα, που είχε εντοπιστεί στο κούφωμα της πόρτας του δωματίου τού Κώστα Κουνάλη, του άτυχου κτηνοτρόφου, που βρέθηκε δολοφονημένος στις 13 Νοεμβρίου του 2007, ταυτοποιήθηκε το Πάσχα, με τα αποτυπώματα του 39χρονου, ο οποίος είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο μετά από καταγγελία της συντρόφου του, για ενδοοικογενειακή βία.

Ο 39χρονος αρνείται κατηγορηματικά ότι είναι εκείνος που σκότωσε τον Κώστα Κουνάλη. Στις πρώτες εξηγήσεις που φέρεται να έδωσε, ανέφερε πως δεν έχει βρεθεί ποτέ στο χώρο του εγκλήματος. Σήμερα κατά την προσαγωγή του στο δικαστικό μέγαρο συγγενείς του υποστήριξαν πως το εύρημα είναι τυχαίο και έχει να κάνει με την τοποθέτηση των κουφωμάτων στο δωμάτιο του άτυχου κτηνοτρόφου από τον πατέρα του κατηγορουμένου τον οποίο βοηθούσε εκείνη την εποχή ο 39χρονος.

►Διαβάστε επίσης: «Δεν έχω βρεθεί ποτέ στον τόπο του εγκλήματος» – Τι ισχυρίζεται ο 39χρονος για τον φόνο του Κουνάλη πριν 17 χρόνια (vid, pics)

Παρόντες στο δικαστικό μέγαρο και συγγενείς του άτυχου θύματος που εξουσιοδότησαν τους συνηγόρους τους να παρασταθούν ζητώντας να ριχτεί επιτέλους φως στην υπόθεση καθώς είναι η Δεύτερη φορά που η ΕΛΑΣ ανακοινώνει την εξιχνίαση της υπόθεσης

Το 2011 είχε ανακοινωθεί και πάλι η εξιχνίαση της υπόθεσης με φερόμενο ως δράστη ένα νεαρό Αλβανό, ο οποίος φαίνεται να είχε κλέψει το κυνηγετικό όπλο του κτηνοτρόφου, το οποίο στη συνέχεια πούλησε σε κάτοικο της ευρύτερης περιοχής. Έκτοτε είχε εξαφανιστεί. Όμως όπως αποδείχτηκε κανένα εύρημα δεν τοποθετούσε τον κατηγορούμενο στον τόπο του εγκλήματος και σύντομα απαλλάχθηκε με βούλευμα.

Ο Κώστας Κουνάλης έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του καθώς ο δράστης ή οι δράστες χτυπούσαν με μανία το κεφάλι του στο πάτωμα ενώ τον αποτελείωσαν με το πόδι μιας καρέκλας. Ξεψύχησε αβοήθητος με το αίμα του να φτάνει μέχρι τα σκαλοπάτια του σπιτιού.

Η έρευνα ήταν εξαντλητική, με τη σήμανση να σαρώνει κάθε σπιθαμή μέσα και έξω από το δωμάτιο για γενετικό υλικό το οποίο θα συγκριθεί με δείγμα από τον 39χρονο ο οποίος καλείται να απολογηθεί την Παρασκευή.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button