ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Από ποιον έμαθε για τους βιασμούς της κόρης του ο δολοφόνος του Βόλου – Τι είπε στους αστυνομικούς

Μία τραγική ιστορία κρύβεται πίσω από τη δολοφονία ενός 32χρονου Αλβανικής καταγωγής άνδρα, χθες το απόγευμα στον Βόλο, όπως αποκλειστικά κατέγραψε το TheNewspaper.gr.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ο δράστης έχει αποδείξεις για όλα όσα ισχυρίζεται περί βιασμού και εκβιασμού της κόρης του από τον κουνιάδο του και θα τα καταθέσει όλα στις Αρχές.

Το TheNewspaper.gr αποκαλύπτει σήμερα ότι το θύμα φέρεται να βίαζε την κόρη του δράστη από τα 9 της έτη έως να συμπληρώσει τα 14. Το κορίτσι ζούσε έναν καθημερινό εφιάλτη στα χέρια του, ενώ στη συνέχεια την εκβίαζε, πως αν δεν του δίνει χρήματα, θα διοχετεύσει τα βίντεο με τους βιασμούς στο διαδίκτυο.

Όλα αποκαλύφθηκαν όταν το κορίτσι πήγε να σπουδάσει στα Ιωάννινα και μίσθωσε σπίτι για να διαμένει. Ο πατέρας και δράστης του φονικού έστελνε χρήματα για τις σπουδές της κόρης του, αλλά και για τα καθημερινά της έξοδα, συμπεριλαμβανομένου του ενοικίου. Πριν από λίγες ημέρες ο σπιτονοικοκύρης των Ιωαννίνων τηλεφώνησε στον δράστη ενημερώνοντας ότι η κόρη του έχει καιρό να καταβάλει τα μισθώματα. Τότε, ο 50χρονος κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά με την κόρη του και της μίλησε. Λίγο αργότερα, μέσα από μία επίπονη διαδικασία του αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ

Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς ο δράστης του φονικού έξω από το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ στον Βόλο είπε:

«Έδινα χρήματα στην κόρη μου για να πληρώνει το ενοίκιο της. Σπουδάζει στα Ιωάννινα, στο πρώτο έτος. Κάποια στιγμή κατάλαβα ότι τα χρήματα που της έστελνα δεν επαρκούν, καθώς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού που έμενε μου είπε ότι του χρωστούσε ενοίκια. Τότε κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά. Στην αρχή η κόρη μου, μου είπε για κάποια βίντεο και ότι κάποιος την εκβίαζε με αυτά, από τότε που ήταν μικρή σε ηλικία. Στη συνέχεια άρχισε να κλαίει. Την πίεσα και μου ομολόγησε όλα όσα της έκανε ο αδερφός της γυναίκας μου. Τους βιασμούς, τους εκβιασμούς. Όλα. Η ζωή της ήταν μαρτύριο. Δεν άντεξα. Δε μπορούσα να δεχτώ ότι κατέστρεψε το κορίτσι μου».

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button