ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τραγωδία στο Λασίθι: Παραδόθηκε ο δράστης των πυροβολισμών στο Καθαρό – Θρήνος για τον 36χρονο που έπεσε νεκρός σε γλέντι μετά τις κουρές (vid)

Νεκρός εντοπίστηκε ένας 36χρονος άνδρας στο Καθαρό Λασιθίου – Μεγάλη κινητοποίηση των αρχών – Εντοπίστηκε από δύο γυναίκες χωρίς τις αισθήσεις του στην άκρη του δρόμου

Παραδόθηκε ο δράστης των πυροβολισμών που έπεσαν στο Καθαρό της Κριτσάς και είχαν ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 36χρονος Γ.Ν. από την Ιεράπετρα. Πρόκειται για συγγενικό πρόσωπο του νεκρού άνδρα – σύμφωνα με πληροφορίες μπατζανάκη του – ο οποίος δήλωσε σε κατάσταση σοκ στους αστυνομικούς ότι δεν κατάλαβε τι έχει γίνει και πώς έπεσε νεκρός ο 36χρονος συγγενής του. 

Υπενθυμίζεται ότι νεκρός βρέθηκε στην άκρη του δρόμου στο Καθαρό Κριτσάς ο 36χρονος αγροκτηνοτρόφος Γ.Ν. από την Ιεράπετρα. 

Λίγο πριν τις 8 το βράδυ ο άτυχος κτηνοτρόφος μεταφέρθηκε με ΙΧ αυτοκίνητο στην Κριτσά. Από εκεί το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που στο μεταξύ είχε φθάσει, τον παρέλαβε για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Ωστόσο ήταν αργά, αφού οι γιατροί που τον παρέλαβαν απλώς διαπίστωσαν το θάνατο του. Μάλιστα ο 36χρονος άνδρας είχε πυροβοληθεί και αυτός ο πυροβολισμός είχε προκαλέσει τον θάνατό του. 
Αρχικά έγινε γνωστό ότι ο 36χρονος άνδρας βρέθηκε στην άκρη του δρόμου, με τραύμα από πυροβόλο όπλο, από δύο γυναίκες, οι οποίες ειδοποίησαν τους κατοίκους του χωριού, που τον μετέφεραν μέχρι την Κριτσά. 
Ωστόσο στη συνέχεια κάποιες άλλες πληροφορίες ήθελαν τον άνδρα να είχε βληθεί από συγγενή του, πιθανότατα κατά λάθος, κατά τη διάρκεια γλεντιού στο οποίο συμμετείχαν και οι δύο άνδρες. Μάλιστα, ο άνθρωπος που παραδόθηκε στην Αστυνομία εικάζεται ότι είναι ο συγγενής που έριξε τη μοιραία βολή. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 36χρονος αγροκτηνοτρόφος Γιώργος Νταγιάκος, που έπεσε νεκρός είχε χθες μεταβεί στο Καθαρό για να βοηθήσει συγγενείς του κτηνοτρόφους στις κουρές των κοπαδιών. Όπως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, τις κουρές ακολούθησε γλέντι, με κατανάλωση άφθονου αλκοόλ. Όλοι οι συμμετέχοντες στο γλέντι φέρονται να είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ. Όπως επίσης συνηθίζεται, αφού οι άνδρες είχαν “έλθει στο κέφι”, βγήκαν και τα πυροβόλα όπλα και άρχισαν οι γνωστές μπαλοθιές. 

Άγνωστο υπό ποιες ακριβώς συνθήκες και με ποιον τρόπο, κατά τη διάρκεια των άσκοπων πυροβολισμών, ο 36χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από βολίδα πυροβόλου όπλου (πιστολιού) αν και άλλες πληροφορίες θέλουν το μοιραίο τραύμα να προήλθε από σκάγια κυνηγετικής καραμπίνας. 

Οι αστυνομικές Aρχές από την πρώτη στιγμή πήγαν στο οροπέδιο με ισχυρές δυνάμεις, προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο δράστης της ανθρωποκτονίας (που κατά πάσα πιθανότητα δεν ήταν εσκεμμένη, αλλά ατύχημα και ίσως προήλθε από εξοστρακισμό του βλήματος – αλλά αυτό μένει να βεβαιωθεί από τις αστυνομικές αρχές) αναζητείτο από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. ενώ αργά το βράδυ φέρεται να παραδόθηκε στις Αρχές. 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button