ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Το χρονικό της τραγωδίας με τον 67χρονο Χανιώτη που εντοπίστηκε η σορός του σε παραλία του Γεροποτάμου (vid)

ακρόαση άρθρου

Το χρονικό της τραγωδίας με τον 67χρονο Χανιώτη που εντοπίστηκε η σορός του σε παραλία του Γεροποτάμου (vid)

Τραγική κατάληξη για τον 67χρονο Χανιώτη – Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αναφέρουν πως ο άτυχος άντρας είχε αφήσει σημείωμα στην καμπίνα του για τις προθέσεις του

Σε έναν 67χρονο Χανιώτη ο οποίος έπεσε στη θάλασσα τον περασμένο Απρίλιο ενώ ταξίδευε με το πλοίο της γραμμής από τη Σούδα για τον Πειραιά, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στις 11 Μαΐου στην παραλία Γεροποτάμου. Δυόμιση μήνες μετά οι λιμενικές αρχές ανακοίνωσαν ότι η αναγνώριση έγινε μετά από έλεγχο γενετικού υλικού.

Ήταν μέσα Απριλίου όταν ένας επιβάτης του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίο Κίσσαμος που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής για Πειραιά ανέφερε στο πλήρωμα την πτώση ενός ανθρώπου στη θάλασσα.

Μετά τη μαρτυρία του επιβάτη το πλοίο ακινητοποιήθηκε πρώτες πρωινές ώρες στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Ύδρας και άρχισαν έρευνες του λιμενικού σώματος για τον εντοπισμό του επιβάτη.

Την επιχείρηση συντόνιζε το Ενιαίο Κέντρο Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης, ενώ συμμετείχαν πλωτά του λιμενικού, ένα ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού, ένα ελικόπτερο του λιμενικού σώματος και πέντε παραπλέοντα πλοία.

Στις 11 Μαΐου ένα δεύτερο θρίλερ εξελίσσεται σε παραλία του Γεροποτάμου Ρεθύμνου όπου εντοπίστηκε ένα πτώμα σε προχωρημένη σήψη. Η διαλεύκανση της υπόθεσης ήρθε με την ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος: «Αναγνωρίστηκε η σορός, κατόπιν ταυτοποίησης γενετικού υλικού (DNA) του 67χρονου άνδρα, επιβάτη του πλοίου “Κίσαμος” της ΑΝΕΚ Lines που είχε πέσει στη θάλασσα στις 13 Απριλίου (ξημερώματα) .Πρόκειται για 67χρονο ημεδαπό, ο οποίος είχε πέσει από το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, στη θαλάσσια περιοχή 17 ν.μ. νοτιοανατολικά της Ύδρας».

Πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται αναφέρουν πως ο άτυχος άντρας είχε αφήσει σημείωμα στην καμπίνα του για τις προθέσεις του.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button