ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σε τραγωδία κατέληξε το μπάνιο για τον 47χρονο Ιταλό – Δεν τα κατάφερε παρά τις προσπάθειες των διασωστών (vid)

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, 9 Ιουλίου, ενώ παρά τις  προσπάθειες του πληρώματος του ΕΚΑΒ, ο Ιταλός τουρίστας δεν τα κατάφερε

  • Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του σε παραλία του Κοκκίνη Χάνι
  • Δεν τα κατάφερε ο Ιταλός παρά τις προσπάθειες των διασωστών
  • Κινδύνευσε και 16χρονος στην περιοχή του Καρτερού
  • Παρασύρθηκε από τον έντονο κυματισμό

Σε υγρό θάνατο μετατράπηκε η θάλασσα για έναν Ιταλό Τουρίστα στην παραλία Κοκκίνη Χάνι, με τον άτυχο άνδρα ηλικίας 45 περίπου ετών να ανασύρεται χωρίς τις αισθήσεις του

Στη παραλία προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες λουόμενοι έβγαλαν στη στεριά τον τουρίστα ενώ άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι, ενώ παρά τις  προσπάθειες του πληρώματος του ΕΚΑΒ, ο Ιταλός τουρίστας δεν τα κατάφερε.

Λίγες ώρες νωρίτερα, ένας ανήλικος κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του ενώ κολυμπούσε στην περιοχή του Καρτερού μαζί με τους ανήλικους φίλους του.

Λόγω του έντονου κυματισμού, ο 16χρονος παρασύρθηκε από τα κύματα, με τους φίλους του να καλούν σε βοήθεια.

Σε χρόνο ρεκόρ ναυαγοσώστρια πέταξε το σωσίβιο στον τρομαγμένο νεαρό και βγήκαν στην παραλία, με τον ίδιο να είναι καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το πέμπτο περιστατικό πνιγμού σε επίπεδο Κρήτης. Δύο περιστατικά σημειώθηκαν στην περιοχή της Σητείας, ένα στα Χανιά, ένα στο Ρέθυμνο και ένα στην περιοχή του Κοκκίνη, ενώ την ίδια ώρα η μαύρη λίστα με τους πνιγμούς μακραίνει και σε επίπεδο Ελλάδας, με τα περιστατικά να ανέρχονται σε 37.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button