ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Φοβούνται τις πλημμύρες και μεταφέρουν τα αυτοκίνητά τους οι κάτοικοι στη Νέαπολη (φωτό) – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Ο φόβος για την εκδήλωση νέων πλημμυρικών φαινομένων είναι κυρίαρχος στην πολύπαθη συνοικία της Νεάπολης, στον Βόλο. Οι κάτοικοι παίρνουν τα “μέτρα” τους , μετά τις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων και μετέφεραν τα αυτοκίνητά τους, σε γειτονιές που δεν βρίσκονται στο ίδιο ύψος με την θάλασσα.  Η  εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα μετατράπηκε σε πάρκινγκ, μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι πρόσφατες πλημμύρες από το πέρασμα του κυκλώνα Daniel προκάλεσαν εκτεταμένες καταστροφές στην περιοχή, με πολλά σπίτια και επιχειρήσεις να έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές. Οι κάτοικοι της Νεάπολης, που βρίσκονται στην είσοδο της πόλης, ήταν από τις περιοχές που επλήγησαν περισσότερο, με τα νερά να φτάνουν μέσα σε σπίτια και βιοτεχνίες εως και 2 μέτρα.

Σήμερα, υπό τον φόβο νέων πλημμυρών, οι κάτοικοι της περιοχής αναγκάστηκαν να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους στην εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα, για να τα προστατέψουν και στην περίπτωση που πλημμυρίσουν τα σπίτια τους , να κοιμηθούν στα αυτοκίνητα.

Πηγή: gegonota.news

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button