ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πέπε Μελ: «Έχουμε κλείσει έναν ακραίο μεσοεπιθετικό» (vid)

Αποκαλυπτικός ήταν ο Πέπε Μελ στη συνέντευξη Τύπου μετά το σημερινό παιχνίδι με τη Λαμία.

Πέρα από το αγωνιστικό σκέλος, ο Ισπανός τεχνικός ανέφερε ότι η ομάδα του Ηρακλείου έχει κλείσει έναν εξτρέμ.

«Τώρα ο στόχος μας είναι κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε και να κερδίσουμε, όμως το πρόβλημα είναι όταν χρειάστηκε να αλλάξουμε κάποιους παίκτες», ανέφερε αρχικά ο 60χρονος προπονητής και πρόσθεσε για το μεταγραφικό: «Θέλουμε παίκτες. Πιστεύω ότι έχουμε προχωρήσει με έναν εξτρέμ, αλλά χρειαζόμαστε κι άλλους παίκτες. Θέλουμε ενίσχυση με παίκτες που να έχουν αγωνιστική κατάσταση, γιατί έχουμε 4-5 ποδοσφαιριστές που δεν είναι σε καλή κατάσταση».

Για την φυσική κατάσταση και την αγωνιστική ένταση που ίδιος θέλει: «Είναι δύσκολο για μας να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα. Σήμερα δεχθήκαμε το γκολ μόλις στο 3ο λεπτό και οι αντίπαλοι μας έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια. Όταν οι παίκτες όπως ο Νέιρα και ο Μπάκιτς μπορούν να παίξουν 55-60 λεπτά, αυτό δεν είναι αρκετό για μένα. Αύριο στην προπόνηση ή μεθαύριο, δε θα είναι ο Νέιρα με τον Μπάκιτς και αυτό είναι πρόβλημα. Θα μπορούσε να συμβαίνει στην προετοιμασία, όχι τώρα».

Για τις δυσκολίες που υπάρχουν πνευματικά και αγωνιστικά: «Έχουμε παίκτες με ποιότητα για να επανέλθουμε στις νίκες. Κάναμε μετρημένες προπονήσεις, γιατί είχαμε συνεχόμενα ματς. Αυτό κάνει πιο δύσκολο το έργο μας, αλλά πρέπει να ανακάμψουμε».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button