Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Το νέο βιβλίο του Ευβοιώτη Δημήτρη Πάφρα «Ο Μαγικός Κόσμος των Ιππόκαμπων»

Ο Ευβοιώτης Δημήτρης Πάφρας και ο συνεργάτης του και επαγγελματίας Φωτογράφος Σάκης Λαζαρίδης, μας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο «Ο Μαγικός Κόσμος των Ιππόκαμπων».

Κάτω από τα σμαραγδένια νερά της Ανατολικής Μεσογείου κρύβεται ένας υπέροχος κόσμος γεμάτος θαυμαστούς, παράξενους, αλλά και γοητευτικούς οργανισμούς. Ανάμεσα στους πολυάριθμους και πολύχρωμους κατοίκους του υποβρύχιου κόσμου ξεχωρίζει ένα μυθικό ψάρι που όμοιό του δεν υπάρχει στο ζωικό βασίλειο.

Έχει κεφάλι με χαρακτηριστικά ίππου, με γλυκά μάτια και χαριτωμένο στόμα, σώμα σε όρθια στάση και ουρά που χρησιμοποιεί ως εργαλείο. Αυτό το μοναδικό ψάρι, που μαγεύει όσους το συναντήσουν, είναι ο ιππόκαμπος. Η μυθική μαγεία και η γοητεία που το περιβάλλει κάνει αυτό το υπέροχο πλάσμα αξιολάτρευτο σε όλους.

Εκδόσεις Οσελότος

ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ https://mailtrack.io/link/5cc1b1149e3f7034ab984e00796addface20a169?w=ZGhtaHRyaHNwYWZyYXNAZ21haWwuY29t&url=https%3A%2F%2Fissuu.com%2Focelotos%2Fdocs%2Fo_magikos_kosmos_ippokampon&userId=2202383&signature=27a0bed7cf72d7ad

The post Το νέο βιβλίο του Ευβοιώτη Δημήτρη Πάφρα «Ο Μαγικός Κόσμος των Ιππόκαμπων» appeared first on STEREA NEWS.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button