ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Το βιβλίο του ΠΟΑ και της Μικρασίας στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης-Μεγάλη γιορτή για την παρουσίασή του στις 3 Ιουλίου

Ποδόσφαιρο

Το βιβλίο του ΠΟΑ και της Μικρασίας στον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης-Μεγάλη γιορτή για την παρουσίασή του στις 3 Ιουλίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης Ευγένιο Β’ επισκέφτηκε χθες ο πρόεδρος του Π.Ο.Α Γιώργος Λέλεκας μαζί με τον συγγραφέα του βιβλίου “Οκτώ δεκαετίες ΠΟΑ, ένα αληθινό μικρασιάτικο παραμύθι” Γιώργο Μιμίκο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας του Ατσαλένιου αναφέρει: “Ο σεβασμιότατος πήρε με χαρά στα χέρια του το βιβλίο και έδειξε μεγάλη χαρά αλλά και ενδιαφέρον τόσο για τη δουλειά που γίνεται και τα νέα παιδιά που αθλούνται καθημερινά στο Ατσαλένιο όσο και για τις σελίδες του βιβλίου που αφορούν στον ελληνισμό της Μικρασίας και τη σύνδεση του με το Ατσαλένιο.

Ο κύριος Λέλεκας κάλεσε επίσημα τον Αρχιεπίσκοπο στην εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου που θα γίνει στο γήπεδο του ΠΟΑ, Τετάρτη 3 Ιουλίου σε μια μεγάλη εκδήλωση με έντονο άρωμα προσφυγιάς και θα ξεκινήσει στις 17.30. Για την εκδήλωση σύντομα θα επανέλθουμε με όλες τις λεπτομέρειες αφού θα πρόκειται για μια παρουσίαση που θα συνδυαστεί με βραβεύσεις προσωπικοτήτων του Π.Ο.Α και όχι μόνο, με φιλικό αγώνα παλαιμάχων αλλά και καλλιτεχνικό-χορευτικό κομμάτι για επίλογο που θα παραπέμπει στις αλησμόνητες πατρίδες και τη γη της Ιωνίας απο την οποία ήρθαν στο Ηράκλειο οι ιδρυτές της ομάδας μας…”

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button