Διεθνής επικαιρότητα

Ποστέκογλου: «Τεστ για την ομάδα ο αγώνας με την Σίτι»

Η Τότεναμ έχει μπροστά της μία μεγάλη πρόκληση, καθώς την ερχόμενη Τρίτη θ’ αντιμετωπίσει την Μάντσεστερ Σίτι, στην προσπάθεια της ομάδας του βόρειου Λονδίνου, να εξασφαλίσει μία θέση στην πρώτη τετράδα της Premier League, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος Σίτι έχει 85 βαθμούς σε 36 αγώνες και η Άρσεναλ έχει 83, με τους «πολίτες» να έχουν την ευκαιρία να κατακτήσουν τον τίτλο εάν νικήσουν τα «σπιρούνια» και οι «κανονιέρηδες» δεν νικήσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «Spurs» βρίσκονται στην πέμπτη θέση, αφού έχασαν έδαφος στην μάχη για την τέταρτη με την Άστον Βίλα, καθώς υπέστησαν τέσσερις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα, αλλά επανήλθαν μετά την νίκη με 2-1 επί της Μπέρνλι, που υποβιβάστηκε.

Η Άστον Βίλα φιλοξενεί την Λίβερπουλ την Δευτέρα και θα «επισκεφθεί» την Κρίσταλ Πάλας στην συνέχεια, ενώ η Τότεναμ φιλοξενούνται από την υποβιβασμένη, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η Τότεναμ χρειάζεται απαραίτητα τους έξι βαθμούς για να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για συμμετοχή στο Champions League.

«Υπάρχει ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς το βράδυ της Τρίτης με την Σίτι και θα είναι ένα μεγάλο τεστ, όπως και στο Σέφιλντ. Πιστεύω πως έχουμε ό,τι χρειάζεται για να κάνουμε ένα νικηφόρο παιχνίδι έναντι της Σίτι, να παίξουμε το ποδόσφαιρό μας και να δούμε πού θα μας οδηγήσει αυτό. Είναι μια εξαιρετική ομάδα και αυτοί και η Άρσεναλ είναι το σημείο αναφοράς της διοργάνωσης αυτήν την στιγμή. Είναι 20 βαθμούς μπροστά μας και έχουμε λίγο έδαφος να καλύψουμε, αλλά είναι 95 λεπτά του ποδοσφαίρου και θα έχουμε μια ευκαιρία», σχολίασε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Τότεναμ, Άγγελος Ποστέκογλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button