ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τηλεοπτικά… μαχαιρώματα! – Μεταγραφές, αποχωρήσεις και σταθερές αξίες

Οι σπόντες πέφτουν “βροχή” και τα “μαχαιρώματα” είναι σε ημερήσια διάταξη!

Κλείνουν σιγά-σιγά οι παραγωγές σε Αθήνα και Κρήτη ως είθισται αυτήν την περίοδο, μιας και η τηλεόραση ετοιμάζεται να πάει διακοπές. Βέβαια στην Αθήνα δεν μπορούν να ξεχάσουν το κακό τους εαυτό, με τις σπόντες να πέφτουν “βροχή” και τα “μαχαιρώματα” να είναι σε ημερήσια διάταξη. Μάλιστα, παρουσιαστές που ήδη την επόμενη χρονιά στην Αθήνα θα είναι σε άλλο κανάλι, τις τελευταίες μέρες έχουν κάνει τις εκπομπές τους… λαϊκά δικαστήρια για το Μέσο που μάλλον τους άφησε.

Βέβαια κάποιοι ξεπερνούν κάθε όριο, χωρίς να σκέφτονται πως η πιάτσα είναι μικρή και ίσως στο μέλλον επιστρέψουν. Βεβαίως στην τηλεοπτική Αθήνα μάλλον πολύ γρήγορα ξεχνούν. 

Στην Αθήνα όμως υπάρχουν και οι σταθερές αξίες, που μέχρι και σήμερα είναι “δυνατά χαρτιά” για τα κανάλια. Ας τα πάρουμε λοιπόν με την σειρά αυτά που θεωρούνται σιγουράκια. Στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Παπαδάκης με το “Καλημέρα Ελλάδα” στην 32η του χρονιά, ο Γιώργος Λιάγκας με το “Πρωινό” – ίσως και μια late night εκπομπή – η Ζέτα Μακρυπούλια με το “Rouk Zouk”, ο Θάνος Κιούσης με το “5×5”, οι Ράδιο Αρβύλα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τρεις εκπομπές (“The 2night show”, “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;” και ταξιδιωτικό πρότζεκτ). 

Ωστόσο, στον ΑΝΤ1 φαίνεται πως έχουν και μετακινήσεις προς άλλα Μέσα. Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Η Φαίη Μαυραγάνη, που φέτος παρουσιάζει κάθε σαββατοκύριακο την εκπομπή “Στούντιο με θέα”… φλερτάρει έντονα με τον ΣΚΑΪ, προκειμένου να καλύψει το κενό που αφήνει ο Γιώργος Αυτιάς στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου. Είναι πιθανό στη θέση της να μετακινηθεί η Μαρία Αναστασοπούλου, που έκανε την επανάστασή της, διαχωρίζοντας την πορεία της από αυτήν του Γιώργου Παπαδάκη.

Εκκρεμότητα παραμένει η ψυχαγωγική ζώνη του καναλιού τα σαββατοκύριακα. Στον ΣΚΑΪ και το Mega φαίνεται πως διπλασιάζεται η ενημέρωση με τουλάχιστον πέντε νέες εκπομπές σε όλες τις ζώνες. Με τον ΣΚΑΪ μάλιστα να επιλέγει, λέει, ενημέρωση και σε αρκετές μέρες στο prime time. Εκκρεμότητες υπάρχουν και στο Mega, με το τι θα γίνει με τη Δανάη Μπάρκα αλλά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, όπως και στο Open με την Ελένη Τσολάκη αλλά και την Ιωάννα Μαλέσκου, που μάλλον πάει, λέει, στη μεσημβρινή ζώνη του σταθμού. 
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button