ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τα viral βίντεο των εκλογών και οι εκρηκτικοί καβγάδες που έγραψαν ιστορία 

Καβγάδες, λάθη, χιουμοριστικές στιγμές και “πειραγμένα” βίντεο… Όλα όσα έγιναν στον τηλεοπτικό αέρα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής μάχης για τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Οι viral ατάκες των αυτοδιοικητικών εκλογών, οι εκρηκτικοί καβγάδες αλλά και τα δημοσιογραφικά “λάθη” έκλεψαν την παράσταση στην εκπομπή “ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ” στην “ΚΡΗΤΗ TV” με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σε δύο ώρες τηλεοπτικού αέρα η ομάδα της εκπομπής παρουσίασε τις αυτοδιοικητικές στιγμές του τηλεοπτικού αέρα αλλά και τα εκρηκτικά debates που έκλεψαν την παράσταση και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Με τον Δήμο Γόρτυνας να κρατά τα… σκήπτρα του πλέον εκρηκτικού debate στην ΚΡΗΤΗ TV, οι τηλεθεατές θυμήθηκαν τις εκρηκτικές στιγμές, ενώ γεμάτες ένταση ήταν και οι τηλεμαχίες των Δήμων Ρεθύμνου και Ιεράπετρας.

Στη διάρκεια της εκπομπής παρουσιάστηκαν και τα viral βίντεο του ΤikΤok, με υποψηφίους να γίνονται σημείο αναφοράς χιλιάδων χτυπημάτων στο διαδίκτυο.

Οι καθηγητές Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης Δημήτρης Ξενάκης και Νίκος Παπαδάκης ανέλυσαν τον ρόλο των επικοινωνιακών επιτελείων στην προβολή των υποψηφίων, με τις τοποθετήσεις για τα βίντεο του Μιχάλη Καραμαλάκη στο ΤikΤok να προκαλούν αίσθηση, με αφορμή ενδεχομένως τον λάθος χειρισμό του επικοινωνιακού επιτελείου που ανέλαβε την προβολή του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου.

Χιουμοριστική διάθεση από τις δημοσιογραφικές στιγμές του α’ και του β’ γύρου των εκλογών στην ΚΡΗΤΗ TV, ενώ με “πειραγμένα” βίντεο από τους Μανόλη Τσουρουνάκη, Μάνο Ζωάκη και Γιάννη Μαρινάκη οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να γελάσουν με την καρδιά τους και να αποκτήσουν μια ωραία διάδραση με την τηλεοπτική εκπομπή «ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ».

Την παράσταση έκλεψαν ο “λιονταρίνος” Παναγιώτης Σημανδηράκης, η τοποθέτηση του Δημήτρη Πιτσικάκη για το κυκλοφοριακό, αλλά και το ραπ τραγούδι του Αλέξη Καλοκαιρινού όπως αυτό προέκυψε αυθόρμητα στην διάρκεια της εκπομπής ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ με τον Γιώργο Σαχίνη. Επίσης με χιουμοριστική διάθεση τα βίντεο για τον Δήμο Χερσονήσου αλλά και τις ζωντανές συνδέσεις στη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς στην ΚΡΗΤΗ TV.

Με χιουμοριστική διάθεση και ο σχολιασμός των δημάρχων Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη και Βιάννου Παύλου Μπαριτάκη, που ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή ΩΡΑ ΑΙΧΜΗΣ.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να απολαύσετε τις viral και χιουμοριστικές στιγμές των αυτοδιοικητικών εκλογών, που τελικά έγραψαν τη δική τους ιστορία…

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button