Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Τα προβλήματα των επιχειρηματιών στο επίκεντρο ημερίδας παρουσία του Προέδρου της ΓΕΣΕΒΕΕ στην Κοζάνη- Δείτε φωτογραφίες & βίντεο

Μερόπη Βαχτσεβάνου για το KOZANILIFE.GR

Στην Κοζάνη βρέθηκε ο Γιώργος Καββαθάς πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ – ΠΟΕΣΕ, το απόγευμα  της Τετάρτης 26 Ιουνίου στο ΕΒΕ Κοζάνης, όπου συναντήθηκε με εκπροσώπους ομοσπονδιών και σωματείων, λίγο πριν ξεκινήσει η ενημερωτική ημεριδα που διοργανώνει το Σωματείο Ιδιόκτητων Καφετεριών Καφεζαχαροπλαστείων Κοζάνης “ΕΡΜΗΣ”.

Κατά την εισήγηση του αναφέρθηκε στα προβλήματα στο χώρο της εργασίας και των επιχειρήσεων δίνοντας την εικόνα των προβλημάτων που υπάρχουν και των ανησυχιών που προκύπτουν από αυτά, ενώ ζήτησε να ακούσει και να συζητήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων της περιοχής.

Ο κ. Καβαδας αναφέρθηκε στην ανισότητα του φορολογικού σχεδίου, στις αστοχίες του σχεδίου “Πισσαρίδη”, στο “Εργανη 2″ και τη ψηφιακή κάρτα εργασίας.

Ο Γιάννης Μητλιάγκας πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης καλοσωρισε τον κ. Καββαθά και τόνισε πως θα υπάρξει μια σημαντική και στοχευμένη συζήτηση πάνω στους προβληματισμούς στον χώρο εργασίας.

Την εικόνα της κατάστασης της περιοχής όσο αφορά τον κλάδο της εστίασης, τον χώρο της εργασίας και σε άλλους κλάδους, είναι ο σκοπός της πρόσκλησης του κ. Καββαθά, ” Αφουγκραζόμενος τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες των μελών του, αποφάσισε με την βοήθεια του Επιμελητηρίου Κοζάνης να διοργανώσει μια ενημερωτική εκδήλωση γύρω από τα πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα, αλλά και άλλα θέματα που αφορούν τον κλάδο όπως είναι το φορολογικό, η κάρτα εργασίας κ. ά. να διαφωτιστουν τα μέλη  και να ελεχθούν κάποια προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί” , ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιόκτητων Καφετεριών Καφεζαχαροπλαστείων Κοζάνης “ΕΡΜΗΣ”, Αλέκος Βουτυρής.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η ενημερωτική εκδήλωση και με τη συμμετοχή των επιχειρηματικών της εστίασης στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας Κοζάνης.

 

 

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button