Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

«Η μαστίχα είναι εδώ», για 17η χρονιά στη διεθνή έκθεση Vitafoods στη Γενεύη

Για 17η χρονιά συμμετέχει στη Διεθνή έκθεση συμπληρωμάτων διατροφής Vitafoods, στη Γενεύη, η Ενωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου.
Με γλαφυρό τρόπο μέσω ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Ηλίας Σμυρνιούδης, Γενικός Διευθυντής, Υπεύθυνος Έρευνας & Ανάπτυξης στην Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου ( ΕΜΧ), εξηγεί το πόσο σημαντικά είναι τα οφέλη της Ενωσης από τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη έκθεση. Όπως σημειώνει το 90% των πελατών της στο φαρμακευτικό κομμάτι το έχει αποκτήσει χάρη στη συμμετοχή σε αυτή την έκθεση, που από του χρόνου μεταφέρεται στη Βαρκελώνη.
Παράλληλα επισημαίνει το πόσο σημαντικό είναι να έχεις συνεργάτες που προσφέρουν τη βοήθειά τους για να ανοίξουν νέοι δρόμοι.
Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Σμυρνιούδη:

“Σήμερα, κλείνει, στη Γενεύη, ένας κύκλος μίας ετήσιας συνάντησης με όλη τη βιομηχανία συμπληρωμάτων διατροφής και όχι μόνο με αυτήν.
Για 17 χρόνια, υπήρχε αυτό το άτυπο ραντεβού στη Γενεύη, στην προσπάθεια να κεντρίσεις το ενδιαφέρον αγοραστών, να συναντήσεις τους πελάτες της εταιρίας ανά τον κόσμο, να συζητήσεις τις επόμενες κινήσεις και παράλληλα να ανακαλύψεις νέα προϊόντα και καινοτομίες.
Κάπως έτσι ξεκίνησε και η δική μας ιστορία στη Vitafoods.
Η αφορμή, ένα ταξίδι, το 2007, στον φίλο και συνεργάτη μας στην Ολλανδία, όπου πίνοντας μια μπύρα το βράδυ, έριξε την ιδέα: “δεν πάμε αύριο αυθημερόν στη Γενεύη, να δεις μια έκθεση με συμπληρώματα διατροφής; Νομίζω ότι σας ταιριάζει”. Αυτό πρότεινε ο Dirk και έτσι έγινε. Πήγαμε, γυρίσαμε, μιλήσαμε και καταλάβαμε ότι “εδώ είμαστε”.
Από τότε και για 17 συνεχόμενα χρόνια, κάθε χρόνο ανελλιπώς, η Ένωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου ήταν παρούσα.
Στην αρχή, κουβαλώντας πρόχειρα stand, με το αυτοκίνητο, από την Ολλανδία, 12 ώρες να πάμε και 12 ώρες να γυρίσουμε, στήνοντας τα πάντα μόνοι μας και προσπαθώντας να δώσουμε το στίγμα μας, ότι “και η Μαστίχα είναι εδώ”, να αναζητήσουμε πελάτες, κάνοντας γνωστό το μοναδικό προϊόν μας στη βιομηχανία των συμπληρωμάτων διατροφής.
Πλέον, από τη συγκεκριμένη έκθεση, η ΕΜΧ έχει αποκτήσει πάνω από το 90% των πελατών της στο φαρμακευτικό κομμάτι, με τζίρο αρκετά εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο.
Δεν είναι όμως μόνο αυτό.
Είναι η αναγνωρισιμότητα και οι φιλίες που αποκτήσαμε με άτομα σε εταιρίες από όλο τον κόσμο.
Είναι ότι κάθε χρόνο σε αναζητούν, περνούν από το περίπτερό σου για να συζητήσουν μαζί σου τις νέες εξελίξεις στον τομέα και δίνεται το ραντεβού- ευχή «του χρόνου και πάλι εδώ».
Αυτή τη φορά, το ραντεβού για του χρόνου θα δοθεί, με ανάμεικτα συναισθήματα, σε μία άλλη πόλη και χώρα, μια και το ταξίδι της Vitafoods θα συνεχιστεί πλέον στη Βαρκελώνη, στην Ισπανία.
Εύχομαι, η Βαρκελώνη να είναι το ίδιο τυχερή για την Ένωση Μαστιχοπαραγωγών, όσο και η Γενεύη!”.

«Η μαστίχα είναι εδώ», για 17η χρονιά στη διεθνή έκθεση Vitafoods στη Γενεύη
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button