ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σύλλογος Γυναικών Χανίων: «Φανερή η απαξίωση που υπάρχει σε υποδομές»

Ο Σύλλογος Γυναικών Χανίων (μέλος της ΟΓΕ) με ανακοίνωσή του, τονίζει ότι η «απαξίωση που υπάρχει σε υποδομές και έργα που αφορούν τις ανάγκες των κατοίκων, είναι φανερή»

Ισχυρή νεροποντή έπληξε σήμερα τα Χανιά, με συνέπεια να πλημμυρίσουν δρόμου και να δημιουργούν προβλήματα. Εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και ότι προκάλεσαν αναβλήθηκε η σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας στην οποία καλούσε ο Σύλλογος Γυναικών Χανίων (μέλος της ΟΓΕ), με αίτημα να καλυφθούν οι ανάγκες για δωρεάν προσχολική αγωγή για όλα τα παιδιά.

Πιο αναλυτικά, στην ανακοίνωσή του ο Σύλλογος αναφέρει τα εξής:

«Η σημερινή παράσταση διαμαρτυρίας στην οποία καλούσε ο Σύλλογος Γυναικών Χανίων (μέλος της ΟΓΕ) για την ανάγκη να καλυφτούν οι ανάγκες για δωρεάν προσχολική αγωγή για όλα τα παιδιά αναβάλλεται.

Ο λόγος είναι ότι δεν μπορέσαμε να φτάσουμε στο κτήριο του Δημαρχείου, καθώς οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποταμιά. Μια βροχή που κράτησε ένα τέταρτο ήταν ικανή να μετατρέψει τα Χάνια σε πλωτή πολιτεία.

Είναι φανερή πλέον η απαξίωση που υπάρχει σε υποδομές και έργα που αφορούν τις ανάγκες των κατοίκων. Δεν θέλουμε να φανταστούμε τι θα γινόταν αν η πόλη πληττόταν από μια κακοκαιρία αντίστοιχη με αυτή που έπληξε την Θεσσαλία».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button