ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τέλος στην αγωνία για τον αγνοούμενο 67χρονο που έπεσε στη θάλασσα από πλοίο – Ταυτοποιήθηκε η σορός του

Ταυτοποιήθηκε η σορός του άνδρα, που είχε εντοπιστεί στις 11 Μαΐου 2024 στη θαλάσσια περιοχή του Γεροποτάμου

Σε έναν 67χρονο άνδρα ανήκει η σορός που εντοπίστηκε στις 11 Μαΐου 2024 στην θαλάσσια περιοχή του Γεροποτάμου.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού ο 67χρονος από τα Χανιά, είχε πέσει στην θάλασσα από πλοίο της γραμμής, το οποίο ταξίδευε στις 13 Απριλίου του 2024. Η σορός του εντοπίστηκε σε προχωρημένη σήψη στην θαλάσσια περιοχή του Γεροποτάμου στο Ρέθυμνο, στις 11 Μαΐου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Λιμενικού:

«Αναφορικά με την ανεύρεση σορού αγνώστων λοιπών στοιχείων σε προχωρημένη σήψη, στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Γεροποτάμου Δήμου Μυλοποτάμου Ρεθύμνου την 11/05/2024, αναγνωρίστηκε η σορός, κατόπιν ταυτοποίησης γενετικού υλικού (DNA). Πρόκειται για 67χρονο ημεδαπό, ο οποίος είχε πέσει στη θάλασσα από ένα Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο, στη θαλάσσια περιοχή 17,7 ν.μ. νοτιοανατολικά της Ύδρας την 13-04-2024 και έκτοτε αγνοούταν».

Το χρονικό της αναζήτησης

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση για τον εντοπισμό του 67χρονου επιβάτη του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου “Κίσσαμος”, που, σύμφωνα με μαρτυρία άλλου επιβάτη, έπεσε στη θάλασσα κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Υπενθυμίζεται ότι το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από Σούδα προς Πειραιά όταν, ξημερώματα Σαββάτου, ο άνδρας έπεσε στη θάλασσα 18 μίλια νοτιοανατολικά της Ύδρας.

Σύμφωνα με πηγές, πρόκειται για 67χρονο άνδρα που αντιμετώπιζε οικονομικά αλλά και ψυχολογικά προβλήματα, ο οποίος μπήκε στο πλοίο της γραμμής από Σούδα με προορισμό τον Πειραιά, ωστόσο έπεσε από το πλοίο στη θάλασσα. Παρόλο που δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα εάν πρόκειται για το ίδιο άτομο, όλες οι ενδείξεις οδηγούν προς αυτό το σενάριο.

Τα ίχνη του 67χρονου ψάχνει από την πρώτη στιγμή η κόρη του, η οποία από νωρίς δήλωσε την εξαφάνισή του. Μάλιστα πληροφόρησε τις Αρχές ότι ο πατέρας της θα πήγαινε στο σπίτι ενός φίλου του στη Σούδα, κάτι που, όπως προέκυψε στη συνέχεια, δεν έγινε ποτέ. Το αυτοκίνητό του βρέθηκε στη Σούδα, ωστόσο ο 67χρονος είχε πάρει για άγνωστους λόγους το πλοίο της γραμμής για Πειραιά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο συνταξιούχος είχε μάθει πρόσφατα ότι το σπίτι του θα έβγαινε σε πλειστηριασμό.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button