ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τέλος από τον Αλμυρό μετά από πέντε χρόνια ο Κρις Ξενοκτιστάκης

Παρελθόν αποτελεί από τον Αλμυρό ο Κρις Ξενοκτιστάκης, με τον 25χρονο αμυντικό να κλείνει πενταετία στο Γάζι και πλέον όλα δείχνουν ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΟΑΝ. Σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής:

«Μετά από 5 χρόνια ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω αυτό το club που λέγεται ΑΛΜΥΡΟΣ στο οποίο ήρθα σαν μικρό παιδί και φεύγω πιο ώριμος ποδοσφαιρικά αλλά και ως καλύτερος άνθρωπος…

Μέσα σε αυτά τα χρόνια καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες, να την καθιερώσουμε αλλά και να την κάνουμε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε τόσες ιστορικές ομάδες φτάνοντας σε πολλές επιτυχίες. Θεωρώ πως συνέβαλα κι εγώ σε αυτό δίνοντας όλη μου την ψυχή καθημερινά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους τους οποίους συνεργάστηκα παίκτες, προπονητές staff αλλά και στην διοίκηση, όλους τους παράγοντες που πέρασαν την τελευταία πενταετία.

Τέλος, εύχομαι στον Αλμυρό να βρει τον δρόμο του, να ορθοποδήσει ξανά και ο κόσμος να τον πλησιάσει ακόμα παραπάνω διότι τα τελευταία χρόνια και ειδικότερα φέτος δεν είχαμε την υποστήριξη που μας άξιζε».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button