Διεθνής επικαιρότητα

O καιρός σήμερα – Zougla

Την Κυριακή 13 Αυγούστου αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα ηπειρωτικά, στην Εύβοια, στις Σποράδες και στη Βόρεια Κρήτη θα είναι περισσότερες δίνοντας πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Σημαντικότερα θα είναι τα φαινόμενα, στην Ήπειρο, στη Θεσσαλία και στη Μακεδονία. Πολύ υψηλή θα είναι η επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών στα νοτιοανατολικά ηπειρωτικά και στη Θράκη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 12 έως 28 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 32-34, στην Ήπειρο από 17 έως 34-36 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 17 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 32-34 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 34 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 20 έως 31-32 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, στα Δωδεκάνησα και στη Νότια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 34 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ. Στα νησιωτικά τμήματα του Ιονίου θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Αντίθετα στα παράκτια τμήματα του Ιονίου θα πνέουν άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ αλλά βαθμιαία θα επικρατήσουν και εκεί βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

O καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 30 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα διατηρηθεί 2-3 βαθμούς χαμηλότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button