ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Νέος άνεμος στο τοπικό ποδόσφαιρο, έρχεται η ομάδα του Αγίου Ιωάννη!

Μια προσπάθεια πολλών ετών στο προάστιο του Αγίου Ιωάννη στην περιοχή Κνωσσού αποκτά σάρκα και οστά με την ίδρυση ποδοσφαιρικής ομάδας!

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Κώστας Τσαφαντάκης, που είναι γέννημα-θρέμμα της περιοχής, ανέλαβε να τρέξει όλες τις διαδικασίες, μαζί με τους Βαλάντη Πανταγάκη και Γιώργο Παπαδάκη, που αποτελούν πρωτεργάτες της ίδρυσης του νέου σωματείου, που θα ονομάζεται επισήμως «Agios Ioannis FC». Ο Agios Ioannis FC φέρνει έναν νέο άνεμο στο τοπικό ποδόσφαιρο και η βάση του θα είναι η περιοχή, με παίκτες που κατοικούν στο προάστιο του Αγίου Ιωάννη Κνωσσού ή έχουν κάποια άμεση σχέση με αυτό.

Όλη η γραφειοκρατική διαδικασία για την ίδρυση του σωματείου έχει ολοκληρωθεί και από την νέα σεζόν θα δηλώσει κανονικά συμμετοχή στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ. Ο Κώστας Τσαφαντάκης ήδη βρίσκεται σε επαφές με ποδοσφαιριστές που θα απαρτίζουν την νέα ομάδα, αλλά και με παράγοντες που θα βοηθήσουν οικονομικά αλλά και χορηγούς που θα στηρίξουν το νέο εγχείρημα.

Επίσης, ο Agios Ioannis FC θα αναπτύξει και κοινωνικές δράσεις και σκοπός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο αλλά να αποτελέσει ένα σημείο αναφοράς για το προάστιο και την κοινωνία του Ηρακλείου γενικότερα.

Ο «Τσαφ» ο οποίος θα έχει το ρόλο προπονητή στον Agios Ioannis FC, μας δήλωσε για την ίδρυση της ομάδας:

«Ήταν μια επιθυμία δική μου αλλά και πολλών άλλων κατοίκων της περιοχής, πρώην αλλά και νυν ποδοσφαιριστών, να ιδρύσουμε μια ομάδα για τον Άγιο Ιωάννη. Θέλουμε η ομάδα να απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν σχέση με το προάστιο και μέσα από αυτή την προσπάθεια να αναδείξουμε τον Άη Γιάννη. Επίσης θα επιτελέσουμε και κοινωνικό έργο και άλλες δράσεις γι’ αυτό και είμαστε σε επικοινωνία με τον πολιτιστικό σύλλογο και τους φορείς της περιοχής».

Το επίσημο σήμα της νέας ομάδας

agios ioannis logo

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button