Διεθνής επικαιρότητα

Νέα μοντέλα Yamaha WaveRunners για το 2024

Επιμέλεια: Δημήτρης Διατσίδης

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορεί το καλοκαίρι να συνεχίζεται και η θάλασσα να μας προσκαλεί για εξερευνήσεις, οι Ιάπωνες όμως της Yamaha τώρα παρουσιάζουν τα νέα μοντέλα του 2024, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι για το επόμενο καλοκαίρι!

Ο κυβισμός του νέου κινητήρα υψηλής απόδοσης HO είναι τώρα στα 1,898 κ.εκ. (από τα 1.812), επίσης όλα τα μοντέλα FX διαθέτουν νέα έγχρωμη οθόνη αφής 7 ιντσών με διαισθητικές λειτουργίες Security και Enhanced Drive Control.
Η φρέσκια εμφάνιση, η ενίσχυση της δύναμης και οι σημαντικές βελτιώσεις, χαρακτηρίζουν τη νέα γκάμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Yamaha Motor Europe, λοιπόν με μεγάλο ενθουσιασμό, ανακοινώνει την κυκλοφορία της νέας γκάμας Yamaha WaveRunner για το 2024.
Με μόλις δύο από τα πολύ δημοφιλή στοιχεία της να παραμένουν ίδια, η νέα γκάμα έχει δεχτεί καινοτομίες σε εννέα διαφορετικά WaveRunners. Σε αυτή τη γκάμα υπάρχουν τα πάντα, από το νέο κινητήρα και τις πλέον προηγμένες τεχνολογίες, μέχρι και μια ευρεία σειρά ανανεωμένων χρωμάτων και γραφικών που επιτρέπουν στα WaveRunners, να ακολουθούν τις νεότερες τάσεις. Στα κυριότερα στοιχεία περιλαμβάνεται το λανσάρισμα ενός νέου κινητήρα HO, ο οποίος ανεβάζει τον κυβισμό του ήδη υπάρχοντος πανίσχυρου κινητήρα, από τα 1,812 στα εντυπωσιακά 1,898 κ.εκ. Περιλαμβάνονται επίσης, οι νέες λειτουργίες Enhanced Drive Control που παρέχουν μια ευκολότερη και πιο διαισθητική εμπειρία οδήγησης.
“Τα νέα μοντέλα WaveRunner σηματοδοτούν ένα σημαντικό ορόσημο στη δέσμευση της Yamaha Motor, για καινοτομία και υπεροχή στην κατασκευή προϊόντων θαλάσσης. Με τον μοναδικό σχεδιασμό, τις απαράμιλλες επιδόσεις και τα νέα προηγμένα χαρακτηριστικά, τα μοντέλα WaveRunner ενσαρκώνουν το πνεύμα της περιπέτειας, ξεπερνώντας τα όρια του δυνατού στο νερό”, αναφέρει ο Fabrice Lacoume, Διευθυντής Marine της Yamaha Motor Europe. “Είμαστε ενθουσιασμένοι που αποκαλύπτουμε την εκπληκτική σειρά WaveRunner για το 2024 και δίνουμε τη δυνατότητα σε περισσότερους αναβάτες, να δημιουργήσουν νέες αξέχαστες εμπειρίες.”

Βρίσκοντας το τέλειο ταίρι.
Η Yamaha Motor είναι αφοσιωμένη στην ευθυγράμμιση, με όλα όσα αποτελούν κίνητρο για τους πελάτες της. Έχουν κατανείμει τα προϊόντα σε φιλικές προς τον χρήστη κατηγορίες, έτσι ώστε οι πελάτες της, να αισθάνονται άνετα στην εξερεύνηση της γκάμας.

Cruising
Για τη συγκίνηση της πλεύσης πάνω από τα κύματα ή για τη μετάβαση σε μια απομονωμένη παραλία για κολύμπι, η σειρά Cruising επιτρέπει στους αναβάτες να πάνε πιο μακριά και να ζήσουν μεγαλύτερες περιπέτειες, με περισσότερη άνεση και με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.
Η γκάμα των διαθέσιμων χρωμάτων ταιριάζει σε όλα τα γούστα. Από τις κομψές αποχρώσεις Dusty Navy του νέου FX Cruiser SVHO έως την περιορισμένη έκδοση που κυκλοφορεί για δεύτερη χρονιά σε Black Solid, με φρέσκες νέες ματ λεπτομέρειες σε σκούρο πορτοκαλί χρώμα. Εναλλακτικά, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το εντυπωσιακό FX SVHO, το σπορ FX Cruiser HO σε ανοιχτό γκρι μεταλλικό χρώμα ή τα μοντέλα FX HO και VX στον εκπληκτικό χρωματισμό Pure White Solid.
Στις βελτιώσεις περιλαμβάνονται ο μεγαλύτερου κυβισμού κινητήρας για όλα τα μοντέλα HO και η νέα έγχρωμη οθόνη αφής Connext® 7 ιντσών με Enhanced Drive Modes, η οποία έχει προσαρμοστεί σε όλα τα μοντέλα FX. Η ευκολία χειρισμού και η ευχρηστία στο νερό ενισχύθηκαν με τη ρύθμιση της κλίσης του τιμονιού, η οποία παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο άνεσης κατά την οδήγηση σε καθιστή ή όρθια θέση.

Sport
Η κατηγορία Sport αφορά σε κορυφαίες επιδόσεις και έχει σχεδιαστεί για αναβάτες που αντλούν έμπνευση από τους αγώνες και θέλουν να πετύχουν την τέλεια γραμμή, αλλά και να βιώσουν την απόλυτη έκρηξη αδρεναλίνης κατά την επιτάχυνση. Με νέα δυναμικά χρώματα όπως το Deep Purplish Blue Metallic για το ζωηρό GP SVHO, καθώς και το Black Solid για το κομψό GP HO, με την Torch Red Metallic καρίνα και τις Matte Bluish White λεπτομέρειες, αυτή η γκάμα σκαφών είναι συνώνυμη με την εμφάνιση και την αίσθηση των υψηλών επιδόσεων. Τα γραφικά, οι λεπτομέρειες και οι σέλες που αντλούν έμπνευση από αγώνες, ολοκληρώνουν την εμπειρία. Επιπλέον, το μοντέλο HO έχει δεχτεί την αναβάθμιση ισχύος που έχει γίνει στην κατηγορία Cruising.
Το θρυλικό SuperJet συνεχίζει αμετάβλητο ως ένα συναρπαστικό κύριο μοντέλο της κατηγορίας Sport. Συνδυάζει ισχύ, ευελιξία και συναρπαστικές επιδόσεις και απευθύνεται στους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ.

Recreation
Είτε χαλαρώνουν στην παραλία το καλοκαίρι είτε απολαμβάνουν μια χαλαρή μέρα στη λίμνη, οι αναβάτες δεν μπορούν να αντισταθούν στη συναρπαστική εμπειρία που προσφέρουν τα μοντέλα της κατηγορίας Recreation.
Η εμφάνιση του JetBlaster έχει ανανεωθεί με το ολοκαίνουριο χρώμα Deep Purplish Blue Metallic και της εξαιρετικής αισθητικής λευκές λεπτομέρειες που διαθέτει και το GP SVHO. Με λαστιχένια μαρσπιέ που επιτρέπουν σχεδόν στιγμιαία κυριαρχία σε κόλπα, κινήσεις και ακροβατικά, καθώς και με βελτιωμένη ηλεκτρική ρύθμιση για ευκολία στον έλεγχο, ευκίνητο χειρισμό μέσω της τεχνολογίας RiDE®, κινητήρα υψηλής απόδοσης TR-1® και εξαιρετική αναλογία ισχύος προς βάρος, αυτό είναι το τέλειο σκάφος για διασκέδαση χωρίς συμβιβασμούς.
Από το 1986, η Yamaha Motor είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει σε όλους, προσιτή διασκέδαση στο νερό. Γι’ αυτό υπάρχει ένα σκάφος για όλους στη γκάμα των WaveRunners. Το κάθε σκάφος έχει σχεδιαστεί ειδικά για διάφορα στυλ και προτιμήσεις οδήγησης και ενσωματώνει την αξιοπιστία και την τεχνική καινοτομία που χαρακτηρίζουν την Yamaha Motor.

Τεχνολογία που ενισχύει τη νέα γκάμα μοντέλων WaveRunner
Ο νέος κινητήρας HO Marine
Η ισχύς και οι επιδόσεις βρίσκονται στο επίκεντρο της γκάμας μοντέλων WaveRunner, η οποία είναι εφοδιασμένη με τον ολοκαίνουριο κινητήρα marine υψηλής απόδοσης (HO) της Yamaha. Ο κινητήρας HO προσφέρει δύναμη που προκαλεί δέος και κορυφαία τελική ταχύτητα. Επιτρέπει στους αναβάτες να βιώσουν, την απόλυτη έκρηξη αδρεναλίνης στο νερό. Βρίσκεται στα GP HO, FX Cruiser HO, FX HO και VX Cruiser HO.

Αναβαθμίσεις στην οθόνη αφής Connext®
Όλα τα μοντέλα FX διαθέτουν πλέον την ολοκαίνουρια οθόνη αφής 7 ιντσών Connext® με λειτουργίες ασφαλείας και βελτιωμένου ελέγχου. Συμπεριλαμβάνονται οι λειτουργίες Economy, Towing, Performance και Comfort, καθώς και λειτουργίες οδήγησης που προσαρμόζονται από τον αναβάτη. Αυτός ο διαδραστικός κόμβος προσφέρει απρόσκοπτη πρόσβαση σε πλοήγηση, ψυχαγωγία και πληροφορίες ζωτικής σημασίας και βελτιώνει την άνεση και τη συνδεσιμότητα σε κάθε πλεύση. Επιπλέον, η ανανεωμένη διεπαφή χρήστη εμφανίζει τις προκαθορισμένες λειτουργίες οδήγησης σε έναν νέο συνδυασμό χρωμάτων και παρέχει πληροφορίες σχετικά με τη συμπεριφορά του WaveRunner, όπως είναι η προσαρμοζόμενη αυτόματη ευθυγράμμιση και η ευαισθησία στην επιτάχυνση.

Σύστημα ελέγχου διπλού γκαζιού RiDE®
Το αποκλειστικό βραβευμένο σύστημα RiDE® της Yamaha συνεχίζει να προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες οδήγησης και διατίθεται ως στάνταρ σε όλη τη γκάμα μοντέλων εκτός από το SuperJet. Αυτό το σύστημα παρέχει διαισθητικό και εύκολο έλεγχο του σκάφους. Με τις λειτουργίες πρόσω και ανάποδα να ενεργοποιούνται με τα ακροδάχτυλα, οι αναβάτες μπορούν να ελίσσονται και να κινούνται εύκολα σε περιορισμένους χώρους, γεγονός που επιτρέπει απροβλημάτιστη πρόσδεση, στο λιμάνι ή την παραλία.

Μια νέα ιδέα: Run The Water
Τα νέα Yamaha WaveRunners είναι τέλεια ευθυγραμμισμένα με την ενέργεια Run The Water, η οποία έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους αναβάτες, να εξερευνήσουν μια διαφορετική πλευρά του νερού και να ξεπεράσουν τα συνηθισμένα για να ζήσουν κάτι νέο. Η ενέργεια στοχεύει επίσης, να συλλάβει την υπερηφάνεια που νοιώθουν τα μέλη της κοινότητας ιδιοκτητών WaveRunner.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button