ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Έρημη… παραλία οι Κουκουναριές μέσα Μαΐου – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Δριμεία κριτική στη δημοτική αρχή της Σκιάθου ασκεί ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Πασχάλης σχετικά με το ζήτημα της παραλίας των Κουκουναριών στη Σκιάθο και της καθυστέρησης διενέργειας δημοπρασίας ενόψει της τουριστικής σεζόν.

Όπως αναφέρει ο επικεφαλής της παράταξης «Σκιάθος για Ολους» Νίκος Πασχάλης, εδώ και έναν μήνα έχει ξεκινήσει μία αλληλογραφία ανάμεσα στη δημοτική αρχή και την κτηματική υπηρεσία, με την πρώτη να ζητάει από τη δεύτερη να διενεργήσει τη δημοπρασία για την αξιοποίηση της παραλίας παρά το γεγονός ότι έχει η ίδια τη διαχείριση.

«Η δημοπρασία θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και έναν μήνα, όμως βλέπουμε μία άρνηση από τη δημοτική αρχή. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποποιηθεί της ευθύνης και δεν δέχεται ότι είναι δική της αρμοδιότητα. Ολο αυτό έχει επιπτώσεις σε βάρος του τουριστικού προϊόντος και, φυσικά, των επιχειρηματιών» αναφέρει μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Πασχάλης.

Παρά τις επιστολές τόσο από την κτηματική υπηρεσία όσο και από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου που διευκρινίζουν ότι αποκλειστικός υπεύθυνος για τη διαχείριση των παραλιών είναι ο δήμος Σκιάθου, ο τελευταίος δεν έχει προχωρήσει σε καμία ενέργεια για τη διενέργεια των απαραίτητων δημοπρασιών.

«Εχει ξεκινήσει η τουριστική σεζόν στη Σκιάθο, ήδη, από τις αρχές Απριλίου και οι Κουκουναριές, η δημοφιλέστερη παραλία του νησιού θυμίζει χειμωνιάτικο τοπίο. Οι επιχειρηματίες είναι στα «κάγκελα». Δεν υπάρχει τίποτα ανοιχτό στην παραλία, ενώ υπάρχουν κανονικά επισκέπτες» επισημαίνει ο κ. Πασχάλης.

ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Πηγή: taxydromos.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button