ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Βουτιές Μπέου στον Παγασητικό – «Η θάλασσα είναι καθαρή» (φωτό) – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Ο κ. Μπέος, απαντώντας σε ερώτηση, άσκησε και έντονη κριτική στον πρόεδρο του ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, Χρ. Βενέτη για τη συνεχώς επαναλαμβανόμενη πρόθεση του να προχωρήσει σε δειγματοληψίες, χωρίς ωστόσο να την υλοποιεί μέχρι τώρα επιτείνοντας ένα κλίμα άδικης αμφισβήτησης.

Σε ανάρτησή στου στο facebook ο Δήμαρχος Βόλου αναφέρει:

Επιθεωρώντας μαζί με τους συνεργάτες μου τις εργασίες για την αποκατάσταση της ακτής σε όλο το μέτωπο των Αλυκών και θέλοντας να στείλουμε ένα μήνυμα – απάντηση και να κλείσουμε τα στόματα σε όσους δυσφημούν την περιοχή μας, αμφισβητώντας τις επίσημες αναλύσεις που έγιναν από διαπιστευμένα εργαστήρια με εντολές τόσο από την Περιφέρεια, όσο και από το Δήμο Βόλου, κάναμε σήμερα το πρώτο μας μπάνιο.

Καλώ όλους να συνειδητοποιήσουν ότι με τέτοιες αρνητικές συμπεριφορές δεν πλήττουν τον Μπέο, αλλά την πόλη και τους κατοίκους της. Αυτοί οι άνθρωποι με τις δηλώσεις τους φαίνεται ότι μισούν την πόλη και κάνουν κακό. Πρέπει να δώσουμε απαντήσεις σε αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες με τις πράξεις μας. Οι ακτές μας όχι μόνο στις Αλυκές, αλλά στο σύνολό τους, είναι πεντακάθαρες και οι πολίτες μπορούν άφοβα να τις απολαμβάνουν.

Αυτό ισχύει και για τη «μαμή», τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, που όλο λέει ότι θα κάνει αναλύσεις, προφανώς αμφισβητώντας τις επίσημες που μέχρι τώρα έγιναν, αλλά δεν έχει κάνει τίποτα μέχρι τώρα.

Δείτε φωτογραφίες:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button